Kezdődnek a ballagások országszerte

Forrás: Life.hu -
ballagás érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken és a hétvégén országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból, majd hétfőn a magyar írásbelikkel megkezdődnek az érettségi vizsgák.

A végzős diákok nagy próbatétel elé állnak. Hétfőn elkezdődnek az érettségik. Pénteken és hétvégén mindenhol ünneplőbe öltözött fiatalokat láthatunk majd, hiszen országszerte ballagási ünnepségek lesznek.

Forrás: Life.hu

Az írásbelik május 2-ától május 24-éig tartanak. Az emelt szintű szóbeli vizsgák kezdő időpontja június 2., a végső időpontja június 9., a középszintű szóbeli vizsgákat június 13. és 24. között tartják.

Az érettségizők közül csaknem 76 ezren tesznek ebben a vizsgaidőszakban "rendes" érettségit, azaz szerezhetnek érettségi bizonyítványt. Rajtuk kívül - a vizsgarendszer által nyújtott lehetőségekkel élve - mintegy 36 ezren tesznek legalább egy tárgyból valamilyen fajta érettségit.

Áprilisi havazás: Tízcentis hótakaró borítja a Kőszegi-hegységethttp://www.life.hu/news/20160428-tizcentis-hotakaro-boritja-a-koszegi-hegyseget.htmlBár szerdán az ország egyetlen részében sem sütött a nap, de meglepő módon a Kőszegi-hegyégben havazott is, méghozzá úgy, mintha tél lenne. NewsOrigoGyászol Sváby András - Hatalmas veszteség értehttp://www.life.hu/news/20160428-gyaszol-a-tv2-naplo-egykori-musorvezetoje-svaby-andras.htmlSúlyos veszteséggel kellett szembenéznie Sváby Andrásnak, a Napló egykori műsorvezetőjének. News--Bíróság elé állhatnak a budapesti bordélyház üzemeltetőihttp://www.life.hu/news/20160428-vademeles-var-a-kinai-selyemfiukra-akik-a-vad-szerint-budapesti-bordelyhazakat-uzemeltettek.htmlVádemelés vár azokra a kínai állampolgárokra, akik a gyanú szerint Kínából toboroztak örömlányokat, majd egy pesti lapban reklámozták a szolgáltatást. News--Sokkoló! Az autóban lőtte le édesanyját egy két és fél éves gyerekhttp://www.life.hu/news/20160428-az-autojaban-lotte-le-anyjat-a-ket-es-fel-eves-gyerek-patrice-price-meghalt.htmlSzörnyű tragédia történt Milwaukeeban, Wisconsin államban: egy két és fél éves kisfiú az autóban lelőtte édesanyját, aki a helyszínen meghalt. A tragédiához szerencsétlen véletlenek sorozata és a felelőtlenség vezettek. NewsThinkstockHolttestet találtak szerda reggel az Apple székházábanhttp://www.life.hu/news/20160427-holttestet-talaltak-szerda-reggel-az-apple-szekhazaban.htmlA tetemet Az Apple kaliforniai székházának konferenciatermében szerda reggel holttestet találtak a nyomozók. NewsElőször szólalt meg Bobbi Kristina Brown halála óta az elhunyt lány szerelme, Nick Gordonhttp://www.life.hu/news/20160427-bobbi-kristina-brown-halala-utan-eloszor-szolalt-meg-nick-gordon.htmlSúlyos drogfüggőség, depresszió és vetélések - többek között ezekről beszélt Whitney Houston tavaly elhunyt lányának párja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.