Évek óta nem láttuk Kardos Esztert, a Barátok közt Illés Vandáját, de most visszatért

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond -
kardos eszter Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Kardos Eszter, a Barátok közt egykori sztárja négy év után úgy döntött, feladja a kétlaki életet, és jó ideig nem jár ki Ausztriába, ahol síoktatóként dolgozott. Ám nem ez az egyetlen változás az életében, ugyanis ismét rátalált a szerelem.

"Tavaly júniusban költöztem haza, és úgy döntöttem, hogy négy év után nem megyek vissza Ausztriába. Bár ­hiányzik az ottani életem, a gyerekek, akiket oktattam, úgy érzem, a legjobb döntést sikerült meghoznom. Már nagyon hiányzott a családom, a barátaim is folyton mondták, hogy jöjjek már vissza.

Édesanyám hiányzott a legjobban. Rossz volt, ha szerettem volna látni, akkor nem az volt, mint itthon, hogy beülök az autóba, és pár perc alatt ott vagyok, hanem bizony hónapokat kellett várnom, hogy lássam. Valamint már a jövőmre is gondolnom kell, és nem szerettem volna kint családot alapítani. Az sem titok, hogy az osztrák párommal is zátonyra futott a kapcsolatunk, így nem volt már ott maradásom" - mesélte Eszter a Blikknek.

Kardos Eszter, az egykori Illés Vanda rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

"Amikor tudatosult bennem, hogy újra kell építenem az itthoni életemet is, akkor toppant be egy új szerelem. A nyár óta vagyunk együtt a kedvesemmel, akit a baráti társaságomon keresztül ismertem meg. Idősebb nálam, 32 éves, de a korkülönbség ellenére minden a lehető legjobban alakul köztünk. Három hónap után már össze is költöztünk. Annyi időt töltöttünk együtt, egymásnál, hogy először hozzám költöztünk, majd decemberben eladtam a lakásomat, így most nála lakunk. Már van egy közös kutyusunk is, aki most egyéves, és egy szentendrei menhelyről hoztuk el – mesélte Eszter, aki elárulta, hogy már munkát is kapott, sőt nemsokára a diplomáját is átveheti.

"Itthon sem ülök ölbe tett kézzel, hiszen szinkronizálok, nemrég leadtam a szakdolgozatom is, így remélem, pár hét múlva diplomás fotográfus leszek. Érdekes, hogy bár nem kerestem magamnak munkát, egyszer csak jött egy lehetőség, mivel egy táplálékkiegészítőket forgalmazó cég felkért, hogy legyek a munkatársa. Mivel angolul és németül is jól beszélek, így hamar megtaláltam a helyem."

Hoppá! 18 évvel ezelőtti kép került elő a Barátok közt sztárjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-szoke-zoltanrol-rekasi-karolyrol-es-tihanyi-toth-csabarol-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjairol-regi.htmlMiki, Zsolt és Laci 18 évvel ezelőtti fotón pózolnak együtt. Megdöbbentünk rajta, hogy ezek a pasik nem öregszenek. TV + Sztárok--Világsztárt vadászott le magának Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20160429-dukai-regina-vilagsztart-fogott-ki-maganak-es-justin-bieber-oldalan-pozolt.htmlA gyönyörű modell éppen Amszterdamban kalandozik, ahol egy igazi világsztár oldalán pózolt. TV + Sztárok--Kiderült: Várkonyi Andrea marad a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-varkonyi-andrea-a-tv2-tenyek-egykori-hiradosa-marad-a-csatorna-kepernyojen.htmlNemrég arról szóltak a hírek, hogy Várkonyi Andrea állítólag nagyon kiborult attól, hogy egy Facebook-bejegyzésből tudta meg, hogy távoznia kell a Tényekből, ahol Marsi Anikó váltja majd. A csatorna most tisztázta a helyzetet. TV + Sztárok--Marsi Anikó: “Kivételesen harmonikus, boldog életet éltem”http://www.life.hu/sztarok/20160429-marsi-aniko-interju-harmonikus-es-boldog-eletet-elt-visszatert-a-kepernyore.htmlSokévnyi kihagyás után Marsi Anikó hétfőn tér vissza a tévék képernyőjére. Új csatornánál, de mégis ismerős emberek között kezd a műsorvezető, akinek a televíziózás nélkül is boldog volt az élete. TV + Sztárok--Merész fotó készült Angelica Bridgesről - Mellbimbókat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160429-angelica-bridges-a-baywatch-sztarjarol-meresz-kep-keszult.htmlAz egykori Baywatch-sztár bebizonyította, hogy a mai napig remekül áll rajta az egyrészes fürdőruha - még ha az kicsit áttetszőbb is a kelleténél. TV + SztárokOrigoRadics Gigi leváltotta menedzseréthttp://www.life.hu/sztarok/20160429-radics-gigi-levaltotta-menedzseret.htmlHárom hónapot töltött családjával Amerikában Radics Gigi. Három új dalt és két klipet készítettek, és ismét találkozott Quincy Jones producerrel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.