Cintia szombat este kiejtette a játékből Norbit egy nem annyira látványos, de komoly erőnlétet és akaraterőt igénylő párbajban.

Cintia választott ellenfelet magának az RTL Klub valóságshow-jában, a Farmon, szolid hóesésben. Norbitól rosszul van, Sanyával is rossz a viszonya, mondta a döntés előtt Fördős Zének, benn pedig sorra vett három lehetséges ellenfelet. Norbira tett kendőt: "Idegesítesz, gyűlöllek szívemből. Hozzám méltó, erős ellenfél vagy, de majd később legyen nagy pofád, ne most... úgyis én fogok visszajönni, mert egy öntelt f.sz vagy" - mondta riválisának, aki derűsen vihorászva fogadta a döntést, láthatóan nem ijedt meg - írja cikkében az Origo.

Forrás: RTL

Kitartást, türelmet, erőnlétet, akaraterőt igénylő feladatot kaptak a párbajra, egy póznára kellett felmászniuk, és ott tartani magukat addig, amíg bírják. A 20 milliós főnyereményért szépen megküzdöttek. A 24. percnél Norbinak a combja kezdett fájni, a lánynak a bokája, de szívósan tartották magukat. 1 óra 5 percnél a lány majdnem lecsúszott, Norbi keservesen fészkelődött, láthatóan szenvedtek.

Bő két óra után a srác kikészült, lecsúszott a póznáról, Cintia vígan ünnepelt.

"Valamilyen szinten sajnáltam, de valójában mégsem. Nagy volt a pofája, engem ócsárolt” - summázta az erőpróbát, ellenfele likvidálását a nyertes.