Csatornaváltás? Istenes Bencét is megkörnyékezte a TV2

TV2 csatorna Istenes Bence RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence az Origónak adott interjújában vallotta be, hogy bizony őt is megpróbálták átcsábítani a konkurens tévécsatornához. És persze az is elárulta, hogy miért mondott nemet az ajánlatra.

Megpróbáltak átcsábítani a TV2-höz?

"Próbáltak."

Forrás: RTL Sajtóklub

Rögtön nemet mondtál?

"Már a vivás időkben is akartak vinni, nemrég is akartak. Nyilván meghallgatja az ember, hogy mit akarnak, elgondolkodik, és úgy dönt. Sokan mennek át, sokan jönnek el, nagy a mozgás, de nincs ezzel semmi gond.

Nekem semmi bajom azzal, ha valaki csatornát vált, a hogyan a kérdés.

Mindenfélét írnak az újságok, ki milyen gázsit kap, kiket hagyott cserben, de nem tudni az igazságot. Lehet ezt úgy csinálni, hogy teljesen korrekt és elfogadható legyen. Vannak csábító ajánlatok, jónak tűnő műsorok, magas összegek, de hosszú távon nem az számít, hogy mennyit adnak, hanem hogy milyen szakemberekkel dolgozhatsz együtt, és milyen formátumokon - nyilatkozta Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.