Wow! Katalin hercegné a brit Vogue címlapján pózol

Vogue Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő magabiztosan mosolyog vissza az olvasókra a Vogue brit kiadásának címlapjáról.

Úgy is mondhatnánk, hogy az évszázad Vogue címlapján pózol Katalin hercegné, aki tettével újfent Diana hercegné nyomdokaiba lépett. 1991-ben ugyanis ő is szerepelt a divatlap borítóján.

Forrás: Instagram/kensingtonroyale

A Daily Mail információ szerint a kis György és Sarolta édesanyja sosem vett még részt korábban ilyen divatfotózáson, vagyis Katalin újabb mérföldkőhöz érkezett el. A hercegné egyébként annak az összeállításnak az arca lett, ami az elmúlt 100 év divatikonjait sorakoztatja fel.

Forrás: Instagram/kensingtonroyale

"Katalin hercegné még sosem vett részt hasonló fotózáson. Reméli, hogy az emberek éppen azzal a könnyed vidámsággal fogadják majd a fotókat, ahogyan készültek" - közölte a hercegnő szavait a Kensington-palota sajtóosztálya.

Katalin hercegné folyamatosan bizonyítani akarhttp://www.life.hu/news/20160427-katalin-hercegne-egyaltalan-nem-biztos-magaban-es-folyton-attol-retteg-hogy-valamit-rosszul-csinal.htmlTudtad, hogy pénteken lesz két éve, hogy Katalin és Vilmos kimondták egymásnak a boldogító igent? Nos, egy szakértő szerint a hercegné még mindig nem biztos magában és folyamatosan attól retteg, hogy valamit rosszul csinál. News--Veszélybe került Katalin és Vilmos Indiábanhttp://www.life.hu/news/20160416-veszelybe-kerult-katalin-es-vilmos-indiaban.htmlKatalin és Vilmos herceg jelenleg Indiában tartózkodik, ahol 7-es erősségű földrengést mértek. A pár egy folyó mellett szállt meg, ahol a hotel vezetősége azt az utasítást adta a vendégeknek, hogy mindenki maradjon a szobájában. News--Katalin hercegné még egy kemény nap után sem veszíti el a humorérzékéthttp://www.life.hu/news/20160415-katalin-hercegne-egy-harom-oras-lepcsos-tura-utan-viccelodott.htmlEzért is imádjuk annyira a hercegnét: Katalin még 10 ezer lépcső megmászása után is képes volt elsütni egy jó poént.News--Sosem láttuk még ilyen boldognak Katalin hercegnéthttp://www.life.hu/news/20160413-katalin-hercegnet-meg-sosem-lattuk-ilyen-boldognak.htmlA hercegné le sem tagadhatta, mennyire élvezte az elefántbébik etetését indiai utazása során. News--Hamarosan bárki belekukkanthat Katalin hercegné és Vilmos herceg életébehttp://www.life.hu/news/20160330-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-eletet-es-szerelmi-tortenetet-bemutato-dokumentumfilm.htmlA Reelz nevű amerikai tévécsatorna több részes dokumentumfilmben fogja bemutatni Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelmének történetét a kezdetektől egészen a napjainkig. News--Katalin hercegné elárulta, mivel vette le lábáról Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20160322-katalin-hercegne-elarulta-melyik-unnepi-etelt-keszitette-el-eloszor-erzsebet-kiralynonek.htmlVilmos herceg neje első alkalommal adott interjút szólóban, amelyben többnyire az anyakirálynőről és gyermekeiről beszélt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.