Gyilkosság? Egy férfi holttestére bukkantak a rendőrök Tiszakécskén

Forrás: Thinkstock -
holttest rendőrség Tiszakécske
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi holttestére bukkant a rendőrség szombat este egy tiszakécskei házban. A nyomozók szerint emberölés történt.

Az eset kapcsán egy 21 éves kocséri és egy 19 éves lakiteleki férfit elfogtak a Bács-Kiskun megyei rendőrök.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Kihallgatásuk folyamatban van - közölte vasárnap a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu internetes oldalon.

Felhős, esős majális elé nézünk: Íme a hét időjárása!http://www.life.hu/news/20160430-idojaras-majaliskor-eso-szel-varhato-de-20-fok-is-lehet.htmlDélen, délnyugaton sokat esik majd az eső május 1-jén délután. Kevés napsütés csak keddtől várható a Köpönyeg.hu előrejelzése szerint.News--Újra terítéken a Maradj talpon! műsorban elhunyt lány ügyehttp://www.life.hu/news/20160430-ujra-teriteken-van-a-maradj-talpon-musorban-elhunyt-lany-ugye.htmlMagához a miniszterelnökhöz fordult a Maradj talpon! című vetélkedő forgatása közben elhunyt Dobos Kinga élettársa, Boda Sándor.News--Magyar vadászgépek kísérték ki a British Airways egyik járatát a légtérbőlhttp://www.life.hu/news/20160430-a-british-airways-dubaji-jarata-miatt-riasztottak-a-magyar-gripeneket.htmlA British Airways szabályt sértő utasszállító repülőgépe miatt riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit szombaton. A vadászgépek kikísérték az utasszállítót.NewsOrigoDrónnal ütközhetett a British Airways egyik londoni járata?http://www.life.hu/news/20160430-dronnal-utkozhetett-a-british-airways-egyik-londoni-jarata-genfbol-tartott-heathrow-ra.htmlA brit hatóság semmiféle bizonyítékot nem lelt arra, hogy a British Airways gépe valóban drónnal ütközött volna áprilisban - de továbbra sem zárják ki a lehetőséget. NewsOrigoSzívszorító! Esküvőjére készült a stúdióban meghalt 44 éves riporter, Szabó Tiborhttp://www.life.hu/news/20160430-eskuvojere-keszult-az-atv-studiojaban-meghalt-riporter-szabo-tibor.htmlDöbbenetes hírek érkeztek az ATV-ből: a csatorna épületében tegnap munka közben összeesett, majd nem sokkal később a kórházban meghalt Szabó Tibor. Azóta újabb részletek derültek ki róla. News--Készülj! Vasárnap megbénul közlekedés Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160430-a-kozlekedes-megbenul-budapesten-forgalomkorlatozasra-kell-szamitani-vasarnap-majus-1-jen.htmlA május 1-jei Nagy Futam autós és légi parádé miatt útlezárásokra és forgalomkorlátozásra kell számítani több budai és pesti ponton is. NewsMTI/Beliczay László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.