Baleset: gyalogost gázolt egy autó Budapesten

Forrás: Thinkstock -
mentő gázolás Óbuda baleset gyalogos Budapest sérült autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A III. kerületben, az óbudai Vihar és a Verőfény utca kereszteződésében egy gyalogost gázolt el egy személyautó.

Gyalogost gázolt el egy autó Budapest III. kerületében, a Vihar és a Verőfény utca kereszteződésében.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A sérültet a mentők a helyszínen ápolják. Amíg a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, addig forgalomkorlátozásra lehet számítani az érintett kereszteződésben - írja a katasztrofavedelem.hu.

Tragédia! Autóbalesetben halt meg egy fiatal focistahttp://www.life.hu/news/20160502-niklas-feierabend-nemet-focista-tragikus-autobalesetben-halt-meg-a-hetvegen.htmlNiklas Feierabend német futballista még a karrierje elején járt, halála sokkolta csapatát. News--Időjárás: Jövő hétre is kellenek sajnos az esernyőkhttp://www.life.hu/news/20160501-idojaras-hetfo-estig-az-orszag-nagy-reszen-tobbnyire-borult-lesz-az-eg.htmlHétfő estig az ország nagy részén többnyire borult lesz az ég. Inkább csak északkeleten lesz időnként vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet, ott némi szűrt napsütés is lehet. NewsThinkstockHosszú Katinka magyar szurkolóinak üzenthttp://www.life.hu/news/20160501-hosszu-katinka-uszono-lignanoban-magyar-szurkoloinak-uzent.htmlHosszú Katinka Lignanóban versenyzett szombaton, az aranytermést külön is megköszönte a magyar szurkolóknak, akik kiutaztak a versenyére. NewsOrigoFriss fotók jelentek meg a szülinapos Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160501-katalin-es-vilmos-kislanya-a-szulinapos-sarolta-hercegno-friss-fotoi-jelentek-meg.htmlKatalin és Vilmos herceg kislánya, Sarolta hercegnő május 2-án, hétfőn ünnepli első születésnapját. Így a nagy nap alkalmából a brit királyi család friss fotókkal ajándékozta meg alattvalóit és rajongóit. News--Wow! Katalin hercegné a brit Vogue címlapján pózolhttp://www.life.hu/news/20160501-katalin-hercegne-vilmos-herceg-neje-a-vogue-magazin-cimlapjan-pozol.htmlKatalin hercegnő magabiztosan mosolyog vissza az olvasókra a Vogue brit kiadásának címlapjáról. News--Szívszorító! Nem tudni, miért halt meg a kis zsiráf Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160501-nem-tudni-meg-hogy-miert-halt-meg-a-kis-zsiraf-debrecenben.htmlMinden előzmény nélkül, szombat reggel váratlanul elpusztult a debreceni állatkert 18 napos zsiráfbébije.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.