A váratlanul elhunyt világsztár személyi szakácsa szerint a halála előtti időszakban sokat volt beteg, és sokat panaszkodott torokfájásra és gyomorproblémákra.

Ray Roberts 2013-tól kezdve dolgozott Prince szakácsaként. A sztárséf az Associated Pressnek adott interjújában beszélt arról, hogy a nemrég elhunyt énekes a halála előtti hónapokban gyakran panaszkodott egészségére, főleg torok- és gyomorfájdalmakra.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

Roberts szerint Prince olyan ételeket kért tőle, amelyeket könnyen meg lehet emészteni, mint például könnyű salátákat, leveseket és smoothie-kat. A világsztár, aki Jehova Tanúja volt, nem fogyasztott húst, és otthonában sem lehetett húst enni. Aki húst akart, annak a parkolóban kellett megennie. Nagyon szigorúan vette ezt a szabályt - magyarázta Roberts. Az állítólag AIDS-el küzdő és gyógyszerfüggő Prince holttestére április 21-én találtak rá otthonában, halálának pontos okát egyelőre még vizsgálják.

Így búcsúztak a sztárok Prince-től
Több mint harminc éven át volt a zenei élet meghatározó alakja Prince, akinek halála az egész világot váratlanul érte. A rajongói és a hírességek is kifejezték fájdalmukat, búcsúüzeneteik elárasztották a közösségi oldalakat - kattints ide a cikkért!