Mintarab lett a milliomosból, Eva Rezesovából a börtönben

szabadulás milliomos börtön Eva Rezesova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szlovák milliomosnő, Eva Rezesova a jó magaviselete miatt úgy tűnik, hogy akár két év után kiszabadulhat.

Eva Rezesova még 2014-ben kapott 9 évet, miután 165 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy személyautóba, amelyben négyen életüket vesztették. Ám most úgy tűnik, hogy akár két év után kiszabadulhat, mivel cellatársai elmondása szerint mintarab lett.

Eva Rezesova a gödöllői bíróságon Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A Blikk információi szerint Eva Rezesova olyan jól beilleszkedett a Gyorskocsi utcai börtönben, hogy már átszállítását sem kéri. Pedig felmerült, hogy a határhoz közelebb eső fegyintézetben, esetleg Szlovákiában töltené le büntetését, mivel

így közelebb lehet két gyermekéhez, és édesanyjához.

Folyékonyan beszél magyarul, van némi akcentusa, de minden gond nélkül meg tudná magát védeni még a bíróságon is – mesélte a lapnak egy nemrég szabadult nő, aki azt is hozzátette, hogy egy ideig ő tanítgatta a magyarul a milliomos nőt. Rezesová az eddigi fényűző életéhez képest minden reggel hat órakor ébred, és rendszeresen dolgozik a varrodában, amiért pénzt is kap.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A forrás azt is elárulta a lapnak, hogy Rezesova a kezdeti nehézségekhez képest már mellőzi az otthonról kapott drága dolgokat, felszedett pár kilót, de még most is elég karcsú, haját pedig barnára festette.

"Eleinte használt olyan drága arckrémeket és más kozmetikumokat, amelyekről ordított, hogy sokba kerülnek, ebből volt több konfliktusa, de aztán beállt a sorba, és megszerették a lányok"

A bíró egyébként kikötötte, hogy legkorábban büntetése kétharmadának letöltése után szabadulhat feltételesen, ami azt jelenti, hogy 2018-ban kikerülhet a rácsok mögül.

Az újítások mellett hibák is voltak a Tények műsorábanhttp://www.life.hu/news/20160503-tele-volt-hibakkal-az-elore-beharangozott-uj-tenyek.htmlHétfő este új műsorvezetőkkel és megújult díszlettel indult a Tények, de a remek startolás sajnos elmaradt, mert az újdonságok mellett állítólag hibákat is tartalmazott a TV2 híradója. NewsOrigoFejbe lőtte magát az Apple alkalmazottjahttp://www.life.hu/news/20160429-azonositottak-az-apple-szekhazaban-talalt-holttestet-1.htmlA hatóságok is megerősítették, hogy valóban öngyilkos lett az Apple alkalmazottja. A szoftvermérnök mindössze 25 éves volt. NewsOrigoMeghalt Szabó Tibor, a TV2 egykori riporterehttp://www.life.hu/news/20160429-meghalt-a-riporter-aki-a-juhasz-peter-ugy-miatt-felmondott-a-tv2-nel.htmlSzabó Tibor hétfőn kezdett dolgozni új munkahelyén, az ATV-nél, ám munka közben rosszul lett. Életét már nem lehetett megmenteni. NewsThinkstockMég mindig nem oldódott meg a Jóbarátok legnagyobb vitájahttp://www.life.hu/news/20160422-meg-mindig-nem-dolt-el-a-jobaratok-legnagyobb-vitaja.htmlA rajongókat még közel húsz év után is izgatja, hogy vajon Ross és Rachel „szakításban” voltak vagy sem az ominózus események idején. Nemrég a Rosst alakító David Schwimmer is megszólalt a témában. News--Még mindig nem oldódott meg a Jóbarátok legnagyobb vitájahttp://www.life.hu/news/20160422-meg-mindig-nem-dolt-el-a-jobaratok-legnagyobb-vitaja.htmlA rajongókat még közel húsz év után is izgatja, hogy vajon Ross és Rachel „szakításban” voltak vagy sem az ominózus események idején. Nemrég a Rosst alakító David Schwimmer is megszólalt a témában. News--Íme, egy nő és Amy Winehouse találkozása egy angliai KFC-benhttp://www.life.hu/news/20160422-egy-ember-nem-ette-meg-a-csirkes-wrapjat-mert-amy-winehouset-velte-felfedezni-rajta.htmlA gyanútlan Kim Robinson éhesen tért be a KFC-be, ekkor még nem is sejtette, hogy egy elhunyt sztárral lesz találkozója. Amy Winehouse meg is érkezett a randevúra, de Kim nem volt hajlandó megenni, később viszont végzett vele. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.