Pánik tört ki egy repülőn a wifi miatt

Forrás: AFP/Greg Wood -
bomba wifi repülő légitársaság pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerencsétlenül elnevezett wifihálózat miatt negyven utas nem volt hajlandó maradni a Qantas egyik járatán. A légitársaság vizsgálja az esetet.

Három órát csúszott az ausztráliai Qantas légitársaság egyik járata egy rosszul megválasztott wifi hotspot név miatt. Az egyik hálózatot Mobile Detonation Device-nak (mobil robbantóeszköznek) nevezték el, észrevételét jelentette a személyzetnek - írja az Origo.

Forrás: AFP/Greg Wood

Körülbelül 40 utas döntött úgy, hogy elhagyja a járatot, ezért még több időt kellett várakozni a bőröndök lepakolása miatt. A légitársaság szóvivője szerint a repülőgépet átvizsgálták, de nem találtak veszélyre utaló jeleket.

A szakértő szerint az idei matekérettségi könnyebb volt a tavalyinálhttp://www.life.hu/news/20160503-kozepszintu-matekerettseg-a-szakerto-szerint-nem-volt-nehez-valoszinusegszamitas.htmlEgy szakértő szerint az idei első feladatsor könnyebb, a második rész pedig közepesen nehéz volt az idei matekérettségin, melyen akadtak nem egyértelmű feladatok is. News--Öngyilkos lett egy beteg a körmendi kórházbanhttp://www.life.hu/news/20160503-ongyilkos-lett-egy-beteg-a-kormendi-korhazban.htmlSzörnyű tragédia történt a körmendi kórházban. NewsOrigoTömeges ételmérgezés egy budapesti iskolábanhttp://www.life.hu/news/20160502-tomeges-etelmergezes-tortent-egy-obudai-altalanos-iskolaban.htmlA hírek szerint 258 gyerek betegedett meg egy óbudai általános iskolában. NewsOrigoMeleg, de esős hét elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20160502-20-fok-koruli-csucshomersekletek-mellett-meg-napokig-esni-fog-az-eso.htmlHiába várható 20 fok a héten, sajnos még napokig esni fog az eső. A hétvége már kellemesebbnek ígérkezik a Köpönyeg.hu előrejelzése szerint. NewsThinkstockFriss fotók jelentek meg a szülinapos Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160501-katalin-es-vilmos-kislanya-a-szulinapos-sarolta-hercegno-friss-fotoi-jelentek-meg.htmlKatalin és Vilmos herceg kislánya, Sarolta hercegnő május 2-án, hétfőn ünnepli első születésnapját. Így a nagy nap alkalmából a brit királyi család friss fotókkal ajándékozta meg alattvalóit és rajongóit. News--Gyilkosság? Egy férfi holttestére bukkantak a rendőrök Tiszakécskénhttp://www.life.hu/news/20160501-megoltek-egy-ferfit-tiszakecsken-1.htmlEgy férfi holttestére bukkant a rendőrség szombat este egy tiszakécskei házban. A nyomozók szerint emberölés történt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.