Kate Upton jegygyűrűje is megjelent az év partiján

jegygyűrű házasság MET gála Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év egyik legfontosabb eseményének számító Met gálán minden sztár mutatott valamit. Itt van például Kate Upton, akinél csak a jegygyűrűje ragyogott szebben.

Sokféleképpen láttuk már Kate Uptont: fehérneműben, bikinifelsőben, az ágyban pihenve, vagy éppen egy szál semmiben. Ám úgy, ahogy a minden évben megrendezendő jótékonysági eseményen, a New York-i Met gálán megjelent...Nos, úgy még sohasem. A modell ugyanis egy jegygyűrűvel dobta fel az elegáns megjelenését.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A gyűrűt egyébként Justin Verlander baseballjátékostól kapta, akivel három éve vannak együtt.

Sztárok a Met-gála vörös szőnyegén

Minden év májusában egy tematikus eseményen élhetik ki divatszenvedélyüket a legkülöncebb sztárok. A Met-gála ugyanis az a rendezvény, ahol mindenki bátran megmutathatja kreativitását. Az idei év témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology". Vagyis a technológia társadalmát, a gépek emberek fölé kerekedését jelenítették meg a celebek az öltözékükkel. Nézzük, kinek hogyan sikerült a feladat! A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.