Adele imádja Beyoncét: "Ő a leginspirálóbb személy"

Forrás: Instagram/Adele -
Beyoncé Knowles Adele dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen váratlanul rukkolt elő a popdíva legújabb albumával, amivel nemcsak a rajongóit, de a sztárvilágot is meglepte. Adele teljesen elalélt Beyoncé új számaitól, és magától az énekesnőtől.

Beyoncé legújabb albuma nagy durranás lett, nemcsak azért, mert rajongók milliói várták már régóta ezt a percet, hanem azért is, mert nagyon jó lett. Ezen kívül rengeteg találgatásra adnak okot a számai, például ezért röppentek fel újra Beyoncé és Jay Z válásáról szóló pletykák.

Forrás: Instagram/Adele

Új lemezét a sztárvilág és a kritikusok is dicsérő szavakkal illették, de egyik sem emelte annyira a magasba, mint Adele. A brit énekesnő ódákat zengett róla az Instagram-oldalán, egy olyan kép kíséretében, amin egy Beyoncét ábrázoló posztert ölelget. “Beyoncé a leginspirálóbb személy” - írta Adele a képhez, majd dicsérte az énekesnő tehetségét, munkamorálját, báját, és szépségét is.

A 46 éves Catherine Zeta-Jones elfelejtett megöregedni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160504-catherine-zeta-jones-az-evekkel-parhuzamban-csak-fiatalodik.htmlKicsit irigykedve nézegettük Catherine Zeta-Jones Instagram-oldalát, aki gyakran örvendezteti meg rajongóit egy-egy régi fotóval. Most sem volt ez másképp, ugyanis előrukkolt egy olyan képpel, ami alapján úgy tűnik, hogy a színésznő nem öregszik. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát lekapcsolták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20160504-demcsak-zsuzsa-a-mokka-musorvezetoje-ittasan-vezetett-elfogtak-a-rendorok.htmlA műsorvezető a vasárnapi Nagy Duett után próbálta levezetni a próbákkal és a fellépéssel járó feszültséget néhány pohár itallal. Ezután ült kocsiba, és indult el otthonába. TV + SztárokOrigo"Az motivált, hogy meztelen lányokat lássak" - A pucér társkereső szereplővel beszélgettünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160503-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-szereplovel-beszelgettunk-petraval-josieval-es.htmlA meztelen társkereső show szereplőit faggattuk és kiderült, volt, aki kalandvágyból, volt, aki azért jelentkezett, hogy végre láthasson ruha nélkül flangáló szexi fiatal lányokat. TV + Sztárok--Kate Upton jegygyűrűje is megjelent az év partijánhttp://www.life.hu/sztarok/20160503-kate-upton-ferjhez-megy-a-jegygyuruje-is-megjelent-a-met-galan.htmlAz év egyik legfontosabb eseményének számító Met gálán minden sztár mutatott valamit. Itt van például Kate Upton, akinél csak a jegygyűrűje ragyogott szebben. TV + Sztárok--Tündöklően szép menyasszony Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20160503-tundokloen-szep-menyasszony-zimany-linda.htmlAz egykori modell talán már az esküvői ruháját próbálgatja? Annyi biztos, hogy az Esküvő Classic magazin címlapján pózoló Zimány Linda remekül néz ki. TV + Sztárok--Szabó Zsófi nem ismerte fel Stevie Wonderthttp://www.life.hu/sztarok/20160503-szabo-zsofi-nem-ismerte-fel-stevie-wonder-popenekest-a-gyertek-at-szombat-este-musorban.htmlElvérzett a színésznő Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este című műsorában: Szabó Zsófi összekeverte Stevie Wondert Bob Marley-val. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.