Rumer Willis csúnya photoshop-baki áldozata lett - Kiakadt!

retusálás kép Photoshop Rumer Willis Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis és Demi Moore legnagyobb lánya teljesen kikelt magából az Instagramon: kirakott egy fotót, és mellette azt kérte rajongóitól, hogy mindenki, aki megosztotta addig, azonnal törölje, mert annyira szétretusálták rajta, hogy így már nem őszinte üzenetet közvetít.

Nemrég még arról írtunk, hogy Rumer Willis valószínűleg törzsvendég lett a plasztikai sebészeten, mivel ahogy a képek is mutatják,

jelentősen csökkent az állmérete.

Ám most úgy tűnik, hogy Demi Moore lánya inkább többszörösen is a photoshop áldozata lett, és nemrég csúnyán kiakadt az Instagram-oldalán az egyik agyonmanipulált fotója miatt. Sőt! Arra is megkérte rajongóit, hogy amennyiben megosztották a képet, azonnal töröljék.

Íme, a szét photoshoppolt kép. Forrás: Rumor Willis / Instagram

Csak összehasonlításképp, találtunk egy fotót, ami megmutatja, hogyan is fest a valóságban Rumer.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Sminkben és bongyori hajjal felismerhetetlen lett Rumer Willis

Felállva tapsoltak a bikiniben is szuperdögös Rumer Willisnek, aki egy Broadway-darabban, a Chicagóban lépett fel hétfőn este. A lány mindenkit lenyűgözött Roxie szerepében – természetesen szüleit is, akik a nézőtéren drukkoltak lányuknak. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.