Az Agymenők szőkeségénél csak a fizetése csinosabb

színésznő sorozat Agymenők kaley Cuoco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaley Cuoco-t az Agymenők című sorozatnak köszönhetjük, ő játssza ugyanis a szomszédlányt, Pennyt, rádásul ezért busás kis fizetést is kap. Emellett pedig remekül néz ki - hát van igazság?

Az biztos, hogy az Agymenők legdögösebb női szereplője megmutatta, miért is érdemelte ki ezt a címet. Az alakja szuper, ráadásul, mint kiderült a 2007-ben indult sorozattal a színésznő elképesztő népszerűségre és gázsira tett szert: a Forbes kimutatása szerint 2014. június 1. és 2015. június 1. között 28,5 millió dollárt,

azaz 7,8 milliárd forintnak megfelelő összeget vitt haza.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

Vége! Kaley Cuoco és férje két év házasság után elválnak

2013-ban házasodott össze a színésznő és párja. Sosem lehetett arról hallani, hogy problémák lennének köztük, ezért mindenkit meglepett a hír, hogy szétválnak. Állítólag közös megegyezéssel szakítottak, egyelőre nem akarnak nyilatkozni a döntés okáról. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.