Így néz ki Zalatnay Cini 26 éves lánya - Fotó!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta lány gyermek költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Niki elköltözött otthonról, mert úgy érezte, felnőtt nőként a saját lábára kell állnia. Nagyon rég nem láthattuk Cini lányát, de most nyilvánosan is megszólalt a különköltözésről.

Zalatnay Cini lánya elköltözött otthonról. Azonban az okok egyáltalán nem olyan drámaiak, mint a sajtóban megjelent információk. Niki egyszerűen úgy érezte, hogy ideje a saját lábára állnia.

Forrás: Tv2

Erről számolt be a Mokka kedd reggeli adásában, így sok év után újra láthattuk Nikit, aki már betöltötte a 26. életévét. Elárulta, hogy szoktak ugyan vitatkozni az édesanyjával, de ezek nem komoly dolgok. „26 éves vagyok. Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy elkezdjem a saját életemet is élni. Megpróbálok úgy a saját lábamra állni, ahogy már egy ideje illő volna” – mondta Niki. Hozzátette, csak a kávén szoktak összeveszni édesanyjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.