Marsi Anikó nem beszél a külföldön töltött évekről

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
TV2 külföld titok Tények (hírműsor) Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tökéletes munkára törekszik az újdonsült híradós műsorvezető a TV2-nél. A Tények háziasszonya csak erre a feladatra koncentrál, a távol töltött időszakról azonban nem nyilatkozik.

Sokévnyi tapasztalat mellett is igazi kihívás Anikó számára a Tények című műsort vezetni, amellett, hogy úgy érzi, nincs mitől félnie. Anikó és Gönczi Gábor párosa hétfőn debütáltak a csatornán. Az újítások mellett természetesen hibák is akadtak a műsorban.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Anikónak a TV2 felkérésével lett újra teljes az élete, hiszen hiába volt boldog, mindig is hiányzott neki ez a szakma. Arról azonban hiába próbálták volna őt faggatni, hogy mi történt vele az elmúlt években, a Story magazin állítása szerint azokra a kérdésekre a műsorvezető nem válaszolt. A lap azt írja, hogy 14 kérdéscsoportot kapott Anikó, a legtöbbre röviden válaszolt, a távol töltött évekre vonatkozóakra pedig egyáltalán nem. Megtudhattuk azonban, hogy örül a visszakapott hivatásának. “Ma már ki tudom mondani, hogy így teljes az életem. Van egy mindenben támogató, kivételesen boldog családi életem, és visszakaptam a hivatásom. Ez egy csoda!” - mondta Anikó.

"Szeretnék egyvalakitől megszabadulni" - Kiválasztás volt a Farmonhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-szeretnek-egyvalakitol-megszabadulni-kivalasztas-volt-a-farmon.htmlAttila hat jelet kapott a Szlovéniában játszódó RTL-es valóságshow-ban. Cintia esélyes arra, hogy újfent párbajozzon.TV + SztárokOrigoAz elegáns Amy Schumer a lába között matatott a Met-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-amy-schumer-a-laba-koze-nyult-a-met-galan-videot-tett-kozze-rola-a-kozossegi-oldalan.htmlHa a komika valahol megjelenik, akkor már előre lehet számítani valamilyen meghökkentő, esetleg polgárpukkasztó történésre. A legutóbbi gálán például a lába között matatott. TV + Sztárok--Bódi Sylvi ismét megvillantotta napbarnított testéthttp://www.life.hu/sztarok/20160504-bodi-sylvi-modell-szexi-bikinis-fotoval-jelezte-ismet-jo-helyen-van-meghozza-balin.htmlA modell a világ egyik legszebb szigetén villantotta meg napbarnított testét. TV + Sztárok--Jennifer Hudson jól behisztizett a Twitterenhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-jennifer-hudson-szineszno-eloszor-beragott-aztan-gratulalt-twitteren-a-tony-dijra-jeloltek.htmlA Szex és New York filmben is feltűnt színésznő először sérelmezte, hogy nem jelölték a Broadway színpadán nyújtott alakításáért Tony-díjra, majd inkább törölte Twitter-posztot, és jól nevelt lányhoz illően gratulált kolléganőinek, akik esélyesként indulhatnak a díjátadón. TV + Sztárok--Kelly Rohrbach megmutatta hogy fest Pamela Anderson piros fürdőruhájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-kelly-rohrbach-megmutatta-hogyan-fest-pamela-anderson-piros-furdoruhajaban.htmlA modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője, ő ugyanis Pamela Anderson utódja. Nemrég pedig megmutatta hogyan is fest a híres piros fürdőruhában. TV + SztárokOrigoMeglepő bizniszbe fog Beyoncéhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-beyonce-enekesno-meglepo-vallalkozasba-fog.htmlA zeneipar királynőjének nem elég a rivaldafény: Beyoncé a napokban jelentette be, milyen új vállakozásba fektette be pénzét. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.