Most megtudhatod Geroge Clooney és Sandra Bullock melyik kutyusra esküszik!

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt kutya George Clooney Sandra Bullock kedvenc sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kutya kedves játszópajtás, hűséges társ, családtag vagy épp figyelmes házőrző, ha arra van szükség, de ha úgy alakul, akár életet is menthet. Akárcsak a Mancs őrjárat különleges képességekkel rendelkező hősei, akiket hamarosan újra látunk majd a képernyőn. Ennek kapcsán álljanak itt a világ legkedveltebb kutyafajtái és sztárgazdáik.

Németjuhász
Az ónémet juhászkutya és más pásztorkutyák keresztezésével született németjuhász esetében a tenyésztők célja az volt, hogy minél inkább hasonlítson a farkasra. Ennek ellenére a farkaskutyaként is ismert állat cseppet sem ijesztő, sőt a világ egyik legnépszerűbb családi kedvence. Okos, játékos, intelligens és hűséges, akit sikerrel alkalmaznak mentő- és vakvezető kutyaként ezt olyan népszerű sztárgazdik is igazolják, mint Jake Gyllenhaal, Reese Witherspoon, Kristen Stewart, Liam Hemsworth, Ben Affleck és Tom Hanks.

Labrador
A világ egyik legkedveltebb családbarát kutyája, hiszen mindene a játék, az apportírozás és természetesen a víz! Amint pocsolyát, tavat vagy folyót talál, beleveti magát a hűs habokba, ahonnan könnyed de biztos fogásával hezitálás nélkül kimenti a vízi balesetek áldozatait is. Szenvedélye nem meglepő, hiszen Újfundlandon eredetileg a halászok munkáját segítette a jeges vízben - napjainkban olyan hírességek társa, mint Kevin Costner, Mary Kate Olsen, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Jennifer Garner és Sandra Bullock.

Forrás: Northfoto

Spániel

Az elbűvölő és kedves kis spánielről ma már kevesen gondolnák, hogy egykor vadászkutya volt és csirkékre vadásztak vele. A spániel legnagyobb vonzereje talán a hűsége és derűs jelleme, amivel a legborúsabb napokon is felvidítja a gazdáját. Ahogy Einstein teszi George Clooney-val, aki az interneten látta meg a fekete spánielt és azonnal beleszeretett a menhelyen élő árvába. Clooney mellett Oprah Winfrey és Charlize Theron is spániel rajongó, utóbbi két kutyus, Denver és Delilah gazdája, és róluk nevezte el filmes vállalkozását is.

Bulldog
A széles, erős, zömök bulldogról ki gondolná, hogy a 17. századi őse eredetileg bikákat terelt? Ma már a kisgyermekes családok körében is rendkívül népszerű, hiszen türelemmel viseli a gyerekek olykor eltúlzott szeretetét, és remekül kijön más állatokkal, akár macskákkal is. Mafla tekintetével pedig olyan sztárokat boldogít, mint Pink, Adam Sandler, Ashley Olsen, Jessica Biel, John Legend, Reese Witherspoon, Chris Brown, Brad Pitt és David Beckham, vagy hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, Tóth Vera.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

Dalmata

Talán kevesen tudják, de nevével ellentétben nem Dalmáciából származik: egyesek Indiát, mások az ókori Görögországot jelölik meg származási helyeként. A dalmata értelmes, barátságos, társaságkedvelő kutya, aki leginkább a család közelében érzi jól magát. Érdeklődő és nagyon éber fajta, így azonnal jelez, ha valami szokatlant észlel és nem rest beavatkozni ha baj van. Házőrzésre viszont nem alkalmas, mert cseppet sem agresszív állat, de ezt biztosan nem bánja Michael J. Fox, aki állítólag büszke dalmata tulajdonos.

Eljárást indítanak Demcsák Zsuzsa ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eljarast-inditanak-demcsak-zsuzsa-ellen-ittas-vezetes-miatt.htmlAz ittas vezetésen kapott műsorvezetőt hétfőn hajnalban kapcsolták le a rendőrök. Nem vették el a jogosítványát, de eljárást indítanak ellene. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra: "Nem tudhatjuk, mit hoz a holnap"http://www.life.hu/sztarok/20160505-ordog-noranak-a-tv2-musorvezetojenek-mindig-van-b-terve-szakmailag.htmlA műsorvezető arról vallott, mennyire bizonytalan a médiában egy műsorvezető helyzete, ezért sosem árt több lábon állni. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó nem beszél a külföldön töltött évekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-marsi-aniko-a-tv2-tenyek-uj-musorvezetoje-nem-beszel-a-kulfoldon-toltott-eveikrol.htmlA tökéletes munkára törekszik az újdonsült híradós műsorvezető a TV2-nél. A Tények háziasszonya csak erre a feladatra koncentrál, a távol töltött időszakról azonban nem nyilatkozik. TV + Sztárok--Sejtelmesen vadító dekoltázzsal debütált Ábel Anita a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-abel-anita-sejtelemesen-vadito-dekoltazzsal-vezette-a-tv2-uj-dragam-add-az-eleted-cimu-musorat.htmlÁbel Anita vezetésével megszorongatják a férfiakat a TV2 új gameshow-jában. A műsorvezető ehhez illő ruhát öltött, aminek cseles dekoltázsát nem lehet figyelmen kívül hagyni. TV + Sztárok--Meglepő bizniszbe fog Beyoncéhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-beyonce-enekesno-meglepo-vallalkozasba-fog.htmlA zeneipar királynőjének nem elég a rivaldafény: Beyoncé a napokban jelentette be, milyen új vállakozásba fektette be pénzét. TV + SztárokAFPKelly Rohrbach megmutatta hogy fest Pamela Anderson piros fürdőruhájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-kelly-rohrbach-megmutatta-hogyan-fest-pamela-anderson-piros-furdoruhajaban.htmlA modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője, ő ugyanis Pamela Anderson utódja. Nemrég pedig megmutatta hogyan is fest a híres piros fürdőruhában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.