színésznő plasztikrém arc Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves Pamela Anderson hihetetlen átváltozáson ment keresztül, szinte meg sem ismertük azokon a képeken, amelyek nemrég egy New York-i gálán készültek róla.

Pamela Andersont szinte mindenhogy láthattuk már: pucéran, felöltözve, de a dögös fiaival, és vadító piros úszódresszben is. Ám legyünk őszinték, az idő vasfoga – Photoshop ide, vagy oda – rajta is nyomott hagyott. Persze ezzel még nincs is baj, inkább az a gond, hogy Pamela hiába próbál mosolyogni, sajnos a sok műtéttől már nem tud...

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Kristin Callahan

Pamela Anderson: "Szeretek átlagos háziasszony lenni"

A színésznő az utóbbi időben egyre kevesebbet szerepel reflektorfényben, és ennek több oka is van. Elmondása szerint szereti, hogy hétköznapi életet élhet. A teljes cikket elolvashatod itt!

George Clooney és Julia Roberts sosem voltak még ilyen viccesek - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160506-gwen-stefani-nem-is-olyan-uncsi-ha-george-clooney-val-es-julia-robertsszel-log.htmlVajon mi sül ki abból, ha Gwen Stefani, George Clooney és Julia Roberts egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + SztárokOrigoKelly Rohrbach megmutatta hogy fest Pamela Anderson piros fürdőruhájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-kelly-rohrbach-megmutatta-hogyan-fest-pamela-anderson-piros-furdoruhajaban.htmlA modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője, ő ugyanis Pamela Anderson utódja. Nemrég pedig megmutatta hogyan is fest a híres piros fürdőruhában. TV + SztárokOrigoA People magazin legszebb nője Serena Williams lett - Szét is retusálták a címlaponhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-a-people-magazin-legszebb-noje-serena-williams-lett-ennek-oromere-szetphotoshoppoltak-a-cimlapon.htmlA neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, aztán egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és az eredmény elég természetellenesre sikerült. A rajongók pedig kiakadtak. TV + SztárokAFPEgy a rajongónak hála, soha többé nem fotózkodhatunk Amy Schumerrelhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-ennek-a-rajongonak-koszond-hogy-soha-tobbe-nem-szelfizhetsz-amy-schumerrel.htmlEgy lelkes rajongó addig követte Schumert, amíg a színésznőnek elege lett belőle és kiborult. TV + Sztárok--Kiss Tibi: "Voltam nincstelen hajléktalan is!"http://www.life.hu/sztarok/20160429-kiss-tibi-elmeselte-hogy-hogyan-valtozott-meg-az-elete-miota-csaladapa-lett.htmlHuszonöt éves a Quimby, ez a tény pedig akarva-akaratlanul nosztalgiázásra csábít, ahogy történt ez a zenekar frontemberével is. Kiss Tibi a Best magazinnak mesélt az utóbbi negyed évszázad mélységeiről és magasságairól. TV + Sztárok--Mickey Rourke cipő nélkül szaladgált Hollywoodban - Lehet, hogy megőrült?http://www.life.hu/sztarok/20160428-mickey-rourke-hollywood-egykori-szivtiproja-cipo-nelkul-szaladgalt-los-angeles-utcain.htmlRég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, ráadásul így még talán sohasem: Mickey Rourke nemrég cipő nélkül, csak egy zokniban szaladgált Los Angeles utcáin. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.