Kiderült, hol folytatja Vujity Tvrtko

Forrás: TV2 -
menesztés Mátészalka munkahely TV2 kirúgás Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 egykori riportere egy vidéki televíziónál fog dolgozni egy ideig.

Vujity Tvrtko 1997-től 2015 februárjáig a TV2 alkalmazásában állt, ahonnan menesztették. Utána azonnal elindultak a találgatások, hogy a műsorvezető merre indul tovább. Most Tvrtko elárulta, hogy mielőtt egy országos tévécsatornához kerül, tesz egy kis kitérőt a Mátészalkai televíziónál. Az okokról és miértekről a riporter hosszasan ír Facebook oldalán.

Forrás: TV2
Újabb három ember hagyta ott a Music FM-et http://www.life.hu/sztarok/20160506-metzker-viktoria-is-otthagyta-a-music-fm-et-a-dj-uj-munkakra-vagyik-felmondas.htmlDj Metzker Viki, Dj Newik és Dj Revolution úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a Music FM-nél. TV + Sztárok--5 dolog, amit nem tudtál a szülinapos George Clooneyrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160506-george-clooney-szineszrol-5-dolog-amit-nem-tudtal.htmlSzinte hihetetlen, hogy telik az idő: május 6-án ünnepli 55. születésnapját minden idők egyik legnagyobb sármőre, George Clooney, aki a mai napig nők millióinak szívét dobogtatja meg elképesztő kisugárzásával - és persze színészi tehetségével. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet valószínűleg még nem tudtál a hollywoodi sztárról. TV + Sztárok--George Clooney és Julia Roberts sosem voltak még ilyen viccesek - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160506-gwen-stefani-nem-is-olyan-uncsi-ha-george-clooney-val-es-julia-robertsszel-log.htmlVajon mi sül ki abból, ha Gwen Stefani, George Clooney és Julia Roberts egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + SztárokOrigoPéniszét mutogatta gyerekeknek az Ádám keresi Évát egyik játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160506-peniszet-mutogatta-gyerekeknek-az-adam-keresi-evut-egyik-jatekosa.htmlKorábban is meztelenkedett már nyilvánosan a pucér társkereső egyik játékosa. TV + Sztárok--Eljárást indítanak Demcsák Zsuzsa ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eljarast-inditanak-demcsak-zsuzsa-ellen-ittas-vezetes-miatt.htmlAz ittas vezetésen kapott műsorvezetőt hétfőn hajnalban kapcsolták le a rendőrök. Nem vették el a jogosítványát, de eljárást indítanak ellene. TV + SztárokOrigoFelismerhetetlen lett Eddie Redmayne - Így még sosem láthattad a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eddie-redmayne-szinesz-felismerhetetlen-lett-a-brit-vogue-magazinban.htmlAz Oscar-díjas világsztár is helyet kapott a brit Vogue magazin 100 év divatját összefoglaló számában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.