A jelenleg állástalan Kárász Róbertnek 17 milliós tartozása van

Forrás: Facebook/Kárász Róbert -
Kárász Róbert TV2 tartozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 millió forintos tartozása van Kárász Róbertnek, de az állástalan tévés nem esik kétségbe. Pedig jótékony célú alapítványa pénzügyeiért kuratóriumi elnökként ő maga felel.

Kárász anyagi helyzete nem éppen rózsás: korábban létrehozott reklámügynöksége nem remekel, Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványánál ingyen dolgozik. Alapítványának ráadásul 17 millió forintos tartozása van, amiért kuratóriumi elnökként maga felel. De Kárász tudja, össze fogja szedni a pénzt -írja a Bors.

Kárász Róbert Forrás: Facebook/Kárász Róbert

"2012-ben, amikor létrehoztam az alapítványt, a TV2 biztosította a megélhetésemet, nem voltam rászorulva, hogy innen fizetést kapjak, de eztán sem fogok magamnak fizetést adni. A cégem fejlesztését pedig éppen az alapítvány miatt hanyagoltam" – magyarázza Kárász, aki nyolc fogyatékkal élőnek és ugyanennyi egészséges embernek ad munkát. A Vörösmarty Mozi helyén létesült térben van rendezvény - és moziterem, valamint kávézó is - a teljes felújítás után maradtak még ki nem fizetett számlák.

"A havi fenntartás ötmillió forint, egy év lesz, mire rentábilissá válhatunk, ezt az időt kell kihúzni. A saját vagyonommal felelek az alapítvány vagyonáért, de pontosan tisztában vagyok azzal, hogy ki fogjuk tudni fizetni" – mondja.

Az alapítvány támogatója volt egyébként Andy Vajna és felesége, akik az évek alatt több millióval segítették Kárász és Törőcsik Mari munkáját.

"Andyék már akkor is támogatták az alapítványt, amikor még nem volt köze a TV2-höz. Támogatásuk azután sem változott meg, miután a főnököm lett. Nem beszéltem vele a kirúgásomról, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy egyszer leüljünk egy kávéra. De a téma akkor sem a TV2, hanem a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítvány lesz" - fogalmazott.

Irány Portugália! A várandós Liptai Claudia külföldre utazott kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-a-varandos-liptai-claudia-kulfoldre-utazott-kislanyaval-portugaliaba-mentek.htmlLiptai Claudia kislánya, Panka, a csapatával együtt aranyérmet szerzett Portugáliában.TV + SztárokOrigoNem várt fordulat a Kismenők adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-nem-vart-fordulat-a-tv2-kismenok-cimu-musoraban-a-szombati-adasaban.htmlTíz versenyző lépett színpadra a Kismenők első élő adásában, egy énekes esett ki a versenyből.TV + SztárokTávozott az RTL Klub parasztreality-jéből a legnagyobb pucérkodóhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-tavozott-az-rtl-klub-parasztreality-jebol-a-legnagyobb-pucerkodo.htmlAttila taktikai döntést hozott, és azt a játékost hívta ki, aki szerinte eddigi viselkedésével rászolgált erre, Diával küzdött a Farm-on.TV + SztárokOrigoHivatalosan is itt a nyár: Sarka Kata strandra ment a kislányával - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160507-hivatalosan-is-itt-a-nyar-mivel-sarka-kata-strandra-ment-csaladjaval.htmlSzombaton elég változékony volt ugyan az idő, a Life.hu sztárszerzője azonban nem rettent vissza pár felhőtől, és strandra ment a kislányával. TV + SztárokOrigoPamela Anderson fintorgó plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-pamela-anderson-arca-eleg-ijesztore-sikerult.htmlA 48 éves Pamela Anderson hihetetlen átváltozáson ment keresztül, szinte meg sem ismertük azokon a képeken, amelyek nemrég egy New York-i gálán készültek róla. TV + Sztárok--Szabó Győző főzésre cseréli a színészetet?http://www.life.hu/sztarok/20160506-szabo-gyozo-fozesre-csereli-a-szineszetet.htmlA Life.hu riportere Szabó Győző újonnan nyílt éttermébe látogatott. A színész elárulta, milyen ételeket készítenek ott, és hogy jött az ötlet, hogy egy ilyen helyet nyit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.