emberölési kísérlet Vác verés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tízen körbeállták és kis híján agyonverték áldozataikat.

Emberölési kísérlet a vád a váci K. Zsolt és kilenc társa ellen. A tízfős banda ugyanis még 2014. november elsején egy korábbi konfliktust akart lezárni, de sajnos erőszakkal. Vascsövekkel és baltákkal fegyverkeztek fel, majd pedig körbeállták az autóval érkező sértetteket, akiket meg is támadtak, majd elmenekültek a helyszínről.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A négy áldozat közül ketten könnyű sérüléseket szenvedtek, egy férfi súlyosan sérült, negyedik társuk pedig életveszélyes sérülésekkel került kórházba - írja a Police.hu.

A férfit és bűntársait bő két héttel később, a Terrorelhárítás embereinek segítségével fogták el. 2014. november 19-én a hajnali órákban 150 rendőr egyszerre csapott le 10 helyszínen, és mind a tíz tettest elfogták.

Ellenük most zárult le a nyomozás: úgy tudni, a vádemelési javaslatot már elküldték az illetékes ügyészségnek.

Tragédia! Szörnyű balesetben halt meg a zenei tehetségkutató sztárjahttp://www.life.hu/news/20160508-szornyu-balesetben-halt-meg-a-zenei-tehetsegkutato-sztarja.htmlAz énekes péntek hajnalban vesztette életét, amikor frontálisan ütközött egy teherautóval. A vétkes sofőr vélhetően ittas volt.NewsBuszbaleset! Az árokba borult szurkolói buszhoz mentőhelikopter is érkezetthttp://www.life.hu/news/20160508-az-arokba-borult-szurkoloi-buszhoz-mentohelikopter-is-erkezett.htmlVasárnap délelőtt súlyos balesetet szenvedett egy gyirmóti futballszurkolókat szállító busz Bakonypölöske és Noszlop között. News--A TV2 riportere, Wels Péter Mátyás nem tudhatta, hogy haldoklikhttp://www.life.hu/news/20160508-wels-peter-matyas-a-tv2-riportere-nem-tudhatta-hogy-haldoklik-semmilyen-tunete-nem-volt.htmlWels Péter Mátyás beosztása szerint végezte a dolgát az utóbbi hetekben, mindössze pár nap szabadságot kért, hogy átköltözhessen új otthonába. NewsOrigoMegdöbbentő fordulat Natascha Kampusch ügyében!http://www.life.hu/news/20160507-megdobbento-fordulat-natascha-kampusch-ugyeben.htmlSenki sem gondolta volna azt, amit a fogvatartott nő, Natascha Kampusch évekkel szabadulása után elárult.NewsAFPZalatnay Cini gyászolhttp://www.life.hu/news/20160507-zalatnay-cini-gyaszol.htmlVáratlanul érte a tragédia híre Zalatnay Cinit. News--Meccs közben összeesett és meghalt a 26 éves focistahttp://www.life.hu/news/20160507-meccs-kozben-osszeesett-es-meghalt-a-26-eves-focista.htmlSzörnyű tragédia történt pénteken a futballpályán.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.