Tragédia! A pályán összeesett, és meghalt egy fiatal futballjátékos

Forrás: Instagram/bernardoribeiro -
halál szívmegállás Bernardo Ribeiro focista sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brazíliai amatőrmeccsen összeesett, és még a kórházba szállítás közben meghalt a korábban több európai klubban is megfordult Bernardo Ribeiro. 

A hírek szerint valószínűleg szívrohama volt. A 26 éves középpályás a Flamengo akadémiáján nevelkedett, később a Bundesligában a Bayer Leverkusenben több mint 100 mecsig jutó Renato Augusto kortársa volt. Mielőtt azonban profi szerződést kapott volna otthon, külföldre igazolt - írja a The Guardian.

Forrás: Instagram/bernardoribeiro
Ekkor helyezik végső nyugalomra Wels Péter Mátyásthttp://www.life.hu/news/20160509-ekkor-helyezik-vegso-nyugalomra-wels-peter-matyast-a-tv2-elhunyt-riporteret.htmlA TV2 riporterének egy ismerőse tette közzé a hírt arról, mikor fognak végső búcsút venni a sokak által szeretett és tisztelt Wels Péter Mátyástól. NewsOrigoKiszivárgott Michael Schumacher szerződésehttp://www.life.hu/news/20160509-michael-schumacher-forma-1-es-autopilota-reklamszerzodese-kiszivargott.htmlA Redditen tették közzé a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta 1993-ban készült reklámszerződését. News--Szívszorító! Vujity Tvrtko búcsúztatta el az elhunyt TV2-s riporterthttp://www.life.hu/news/20160508-vujity-tvrtko-bucsuztatta-el-az-elhunyt-tv2-s-riportert-szabo-tibort.htmlSzázak búcsúztak Kocsordon Szabó Tibortól, a Tényektől viharos körülmények között távozott és első ATV-s munkája közben elhunyt riportertől.NewsThinkstockMegdöbbentő fordulat Natascha Kampusch ügyében!http://www.life.hu/news/20160507-megdobbento-fordulat-natascha-kampusch-ugyeben.htmlSenki sem gondolta volna azt, amit a fogva tartott nő, Natascha Kampusch évekkel szabadulása után elárult. NewsAFPMegölte az anyját, de megúszhatja a börtönt az orosz iparmágnás fiahttp://www.life.hu/news/20160506-megolte-az-anyjat-de-meguszhatja-a-bortont-az-orosz-iparmagnas-igor-sosin-19-eves-fia.htmlA tinédzser tavaly decemberben hallucinogén szerek hatása alatt fojtotta meg 44 éves édesanyját egy kazanyi hotelszobában. A fiú később azt állította, hogy anyja szexelni akart vele, és hogy tőle kapta a tablettákat. NewsOrigo10 + 1 fotó, amit nem hagyhatsz ki a kalandorkandúrokról!http://www.life.hu/news/20160505-bolt-es-kell-a-szemetesben-talalt-ket-macska-rengeteget-kalandozik.htmlJoggal lehetünk irigyek erre a két cicára, hiszen az ő életük szerencsére tényleg csak móka és kacagás, miközben rengeteg csodálatos helyen járnak. Szerencséje volt a két macseknak, mert olyan gazdák találták meg őket, akiknek nincs nyugtuk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.