Súlyos balesetet szenvedett a válogatott focista

ütközés Paul Konchesky baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autójával nekicsapódott egy fának Paul Konchesky, angol védő. Még szerencsésnek is mondhatja magát a futballista, sokkal súlyosabb sérülései is lehettek volna.

Azonnal kórházba szállították Paul Konchesky-t, aki vasárnap délután ütközött neki egy fának az autójával. Szerencsésnek is mondhatja magát a jelenleg Leicester City védőjeként játszó focista, ugyanis sokkal súlyosabban is megsérülhetett volna.

Forrás: Instagram/lynzykonch

Mentővel, nyakmerevítőben szállították el a helyszínről, amiről felesége Instagram-oldalára is töltött fel képet. Azt is megmutatta, mennyire összetört a kocsija az ütközés következtében. Szerencsére horzsolásokkal megúszta a súlyos balesetet a játékos, és hazatérhetett feleségéhez és gyermekeihez - írja a Daily Mail.

Ritka égi jelenség lesz megfigyelhető ma Magyarországon http://www.life.hu/news/20160509-kulonleges-egi-jelenseg-magyarorszagon-merkur-latvanyosan-athalad-a-nap-elott.htmlMájus 9-én dél környékén a Merkúr látványosan áthalad a Nap előtt - a jelenséget a napfogyatkozások megfigyelésére kifejlesztett szemüvegekkel jól lehet majd látni. News--Felháborodott Diana hercegné egykori szakácsahttp://www.life.hu/news/20160509-diana-hercegne-sirjat-elhanyagolja-a-csaladja-egykori-szakacsa-darren-mcgrady-felhaborodott.htmlDarren McGrady szerint a néhai hercegné családja teljesen elhanyagolja Diana sírhelyét. News--200 millióan kíváncsiak az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/news/20160509-200-millioan-kivancsiak-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlA nemzeti zsűri már hétfőn este, a keddi első elődöntő főpróbáján pontozza az előadókat, ezzel kezdődik a 61. Eurovíziós Dalfesztivál Stockholmban. Az biztos, hogy az esemény rengeteg embert vonz, ugyanis évente mintegy 200 millióan kísérik figyelemmel. News--Kiss László bizonyítani akar: kikérette az 55 évvel ezelőtti ügy iratait http://www.life.hu/news/20160509-kiss-laszlo-bizonyitani-akarja-a-koncepcios-pert-kikerette-az-55-evvel-ezelotti-ugy-iratait.htmlBánáti János ügyvéd Kiss László megbízásából kérte ki a levéltárból az 1961-ben történt ügy iratait. NewsMTI/Földi ImreTragédia! A pályán összeesett, és meghalt egy fiatal futballjátékos http://www.life.hu/news/20160509-meghalt-a-fiatal-brazil-focista-a-hirek-szerint-szivmegallas-vegzett-vele.htmlEgy brazíliai amatőrmeccsen összeesett, és még a kórházba szállítás közben meghalt a korábban több európai klubban is megfordult Bernardo Ribeiro. NewsOrigoTornatanár zaklatott egy kislányt Sopronbanhttp://www.life.hu/news/20160509-13-eves-diaklanyt-zaklathatott-egy-tornatanar-sopronban-nyomoznak-az-ugyben.htmlEgy 13 éves diáklányt zaklathatott egy pedagógus Sopronban. A hírek szerint a kamaszt megviselték a történtek, hiszen először őt állították be bűnösként. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.