Elítélték azt a három 16 éves diáklányt, akik halálra verték osztálytársukat az iskola mosdójában

Forrás: Instagram/Amy Inita Joyner-Francis -
vita mosdó iskola verekedés Egyesült Államok osztálytárs nyomozás bíróság ítélet diáklány veszekedés emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemtanúk szerint egy fiú miatt vitatkozott össze Amy Inita Joyner-Francis és egy csapat lány. A veszekedésből verekedés lett, amely végül tragédiába torkollt.

Börtönbüntetésre számíthat az a három iskoláskorú lány, akik halálosan összeverték osztálytársnőjüket, a 16 éves Amy Joyner-Francist egy delaware-i középiskolában - jelentették a hatóságok a napokban.

Amy Inita Joyner-Francis Forrás: Instagram/Amy Inita Joyner-Francis

A fiatal lány állítólag egy fiú miatt veszett össze Trinity Carr-ral, Zion Snow-val és Chakeira Wrightal, akik közül Carr volt az egyetlen, aki verekedett vele, míg a másik két gyerek a rendőrségi vizsgálat szerint csak tervezte.

Trinity Carrt gondatlanságból elkövetett emberölés vádja miatt 8 év börtönre is elítélhetik, társaira, Snowra és Wrightra bűnszövetség miatt egy-egy év várhat. A boncolási jegyzőkönyv szerint Amy szívproblémával küzdött, halálát betegsége, és a támadás okozta sokk együttese okozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.