Egy Los-Angeles-i ingatlaniroda újraértelmezte az ingatlanhirdetéseket: felkért egy szexi modellt, aki lelkesen megmutatta a popóját, majd csókolózott egy másik nővel, mindezt pedig egy 12,5 millió dollár (3,5 milliárd forint) értékű eladásra kínált luxusházban.

Az biztos, hogy a potenciális lakásvásárlók szeme felcsillan az alábbi videót nézve. Egy ingatlaniroda ugyanis elég merész húzással rukkolt elő, amikor egy kis szoftpornót csempészett az egyik lakáshirdetésébe. Nos igen, szexszel mindent el lehet adni,

vajon ezt a 3,5 milliárd forintos palotát is?

 A felvétel kellemesen indul, bemutatják a házat, egy dögös hölgy pedig azt, hogy mennyire ért a heverészéshez és a jógázáshoz. Később megszabadul a ruháitól és még a meztelen fenekét is megcsodálhatjuk. Nem sokkal később pedig kiderül, hogy főszereplőnk az évfordulójára készül, és hamarosan be is fut a párja.

Egy másik nő, akivel az ajtóban esnek egymásnak.

Az ingatlaniroda társalapítója, Billy Rose a Forbes-nek nyilatkozva elmondta, hogy mi motiválta.

"Évek óta gondolkoztam az ötleten, hogy a kamera egy szexi nőt követ a házban. Mindent kigondoltam, azt is ahogy felbukkan egy szuperautó. Mindig is az volt az álmom, hogy egy Lamborghini legyen, mert tökéletesen passzol a várakozásokhoz, és megmutatja, hogy ki élhet egy ilyen típusú házban."

Az ingatlanos azt is hozzátette, hogy szerinte a végeredmény merész, de tökéletes lett - számolt be az AskMen.