Mindenki kihátrált Kiss László mögül

Forrás: MTI/Földi Imre -
díszpolgár úszás Kiss László kapitány nemi erőszak bíróság per uszoda Takáts Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a százhalombattai uszoda hagyhatja el Kiss László nevét, hanem a díszpolgári címétől is megfoszthatják a nemi erőszak ügyében érintett egykori úszókapitányt.

Kiss Lászlóék áldozata, a halottnak hitt Takáts Zsuzsanna nemrég adott őszinte interjúja teljesen új megvilágításba helyezte a lemondott úszókapitány és társai nemi erőszakolós ügyét.

Forrás: MTI/Földi Imre

A százhalombattai képviselő-testület a Bors információi szerint eddig csak fontolgatta, mi legyen a Kiss László nevét viselő városi uszodával, illetve díszpolgári címével, amelyektől immár valószínű, hogy megfosztják őt.

Eddig is fenntartásokkal kezeltem Kissék megnyilatkozásait, és nem tetszett, ahogy relativizált, de a szombati események ennek a végére is pontot tettek.

Megrázó részleteket mesélt a nő, akit Kiss László megerőszakolt

Életben van Kiss Lászlóék egykori áldozata, akiről a botrány kirobbanása után Gyárfás Tamás azt mondta, hogy már nem él. Az RTL Klubnak adott interjúban a 73 éves Takáts Zsuzsanna cáfolt más értesülést is: kiderült, hogy ő maga nem volt sportoló, édesapja sem volt befolyásos ember, ráadásul miután feljelentést tettek, megpróbálták eltussolni az ügyet, a nevelőapját meg is verték.

Életben van Kiss Lászlóék egykori áldozata, akiről a botrány kirobbanása után Gyárfás Tamás azt mondta, hogy már nem él. Az RTL Klubnak adott interjúban a 73 éves Takáts Zsuzsanna cáfolt más értesülést is: kiderült, hogy ő maga nem volt sportoló, édesapja sem volt befolyásos ember, ráadásul miután feljelentést tettek, megpróbálták eltussolni az ügyet, a nevelőapját meg is verték. A cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.