"Ne ma drágám, nagyon fáj a fejem!" - Íme, a leggyakoribb kifogások a szex ellen

Thinkstock -
fejfájás szex kifogás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkivel megesett már, hogy nem volt kedve szeretkezni, ugyanakkor a kedvesét sem akarta megbántani. Ilyenkor pedig képesek vagyunk a legbutább kifogásokat is kitalálni. Szóval itt az idő, hogy megismerjétek leggyakoribb szexstop-hazugságokat!

Hullafáradtan esel haza a munkából, a legnagyobb vágyad, hogy belehuppanj a pihe-puha ágyba és aludj egy jó nagyot. Nos igen, csakhogy abban az ágyban ott vár a párod is, aki már alig várja, hogy szexeljetek egy óriásit. Nehéz helyzet: Nem akarod megbántani, de még ahhoz is fáradt vagy, hogy csillagpózba vágd magad, ezért

sokkal jobb ötletnek tűnik felcsapni a Kegyes Hazugságok gyűjteményedet.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

"Fáj a fejem!"

Igazából csak azért kezdjük ezzel, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta, hiszen már annyira klisének számít, hogy már mindenki átlát rajta. Sajnos ez csak azért rossz, mert mi van, ha tényleg fejfájással küzdesz...Szóval ilyenkor jól jön egy kis muníció, például, az, hogy "Nem érzem jól magam. Szerintem beteg leszek.”

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

„Pont megjött!”

Ekkora kamut! Ez a "fáj a fejem" kistestvére, de ha már füllenteni akarsz, akkor érdemes a négyzetre emelni, például "azért fáj a fejem, mert megjött." Egyébként vannak feketeöves füllentők is: az egyik ismerősünk ismerősével megesett, hogy egy szexmaratonnal kecsegtető nyaralás miatt úgy trükközött a fogamzásgátlóval, hogy még hazudnia sem kellett. (Bár azt azért hozzátesszük, hogy ez több okból sem ajánlatos.)

A kép illusztráció Thinkstock

„Annyi mindenen agyalok!"

A tájékozottabb férfiak már tudják, hogy a nők esetében kicsit nehézkesebb a szexfokozatot a maximumra állítani, meg úgy egyáltalán,

nálunk mindez nem csak egy gombnyomásra működik.

A férfiak is lehetnek fáradtak, és fordított helyzetben igenis, szükség van a másik részéről egy kis megértésre. Összegezve a legjobb, ha őszinte vagy, ha pedig az igazság az, hogy egyáltalán nem kívánod a párodat, akkor talán az a legjobb mindenkinek, ha egyedül alszol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.