Barátait bérelte fel a férfi, hogy verjék meg a 13 éves, terhes barátnőjét

Forrás: Thinkstock -
terhesség barát várandós bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai fiú nem bírta elvilselni, hogy barátnője terhes, ezért két barátját kérte meg, hogy addig verjék a lányt, amíg elvetél.

.A 17 éves tini két lányt, a 18 éves Claudia Rodriguezt és a 19 éves Candy Patriciot bérelte fel, hogy

verjék össze a 13 hetes terhes barátnőjét.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Először az a fiú otthona előtt támadták meg a lányt, rögtön azután, hogy kilépett a barátja házából. Mivel ettől a bántalmazástól a lánynak nem lett komolyabb baja, ezért néhány héttel később a fiú kérésére ismét nekiestek, ám

a támadók ekkor már konkrét utasításokat kaptak.

Contreras elmondta nekik, hogy barátnője melyik buszmegállónál száll le, ekkor a két lány közrefogta és megpróbálták elrabolni, de egy járókelő a segítségére sietett.

A három gyanúsított gyilkossági, emberrablási kísérlet, valamint összeesküvés vádjával áll a bíróság elé - számolt be a New York Daily News.

Anyák napján, a kisfia szeme láttára gyilkolták meg a nőthttp://www.life.hu/news/20160512-anyak-napjan-a-kisfia-szeme-lattara-gyilkoltak-meg-a-not.htmlMúlt vasárnap reggel, vagyis az Egyesült Államokban Anyák napjaként ünnepelt napon a saját háza előtt, a kisfia szeme láttára gyilkoltak meg egy nőt a Kentucky állambeli Louisville-ben.News--A recepciós lányt hazaküldték a munkából, mert nem viselt magassarkúthttp://www.life.hu/news/20160511-hazakuldtek-a-recepcios-lanyt-mert-nem-viselt-magassarkut.htmlA Londonban élő recepciós lánynál kicsapta a biztosítékot, hogy a minap azért küldték haza, mert nem volt hajlandó magassarkút viselni. Ezek után persze felvetődik a kérdés, hogy vajon ez mennyire jogos? News--Szó szerint halálra szekálták diáktársai a 16 éves lánythttp://www.life.hu/news/20160510-szo-szerint-halalra-szekaltak-diaktarsai-a-16-eves-lanyt.htmlA 16 éves Amy Joyner-Francis április 21-én egy wilmingtoni középiskola mosdójában halt meg, és a gyanú szerint ezért három diáktársa a felelős. NewsThinkstockKendall Jenner a Calvin Klein provokatív fehérnemű kampányában szexizetthttp://www.life.hu/news/20160510-calvin-klein-legujabb-fehernemu-kampanya-eleg-provokativra-sikeredett.htmlA világhírű márka arcaként először idén márciusban mutatkozott be Kendall Jenner, akkor a Calvin Klein Jeans kollekció kampányában szerepelt. Most pedig a divatdiktátor fehérnemű kampányának meglepően szexi fotóin is megcsodálhatjuk. NewsOrigoKendall Jenner a Calvin Klein provokatív fehérnemű kampányában szexizetthttp://www.life.hu/news/20160510-calvin-klein-legujabb-fehernemu-kampanya-eleg-provokativra-sikeredett.htmlA világhírű márka arcaként először idén márciusban mutatkozott be Kendall Jenner, akkor a Calvin Klein Jeans kollekció kampányában szerepelt. Most pedig a divatdiktátor fehérnemű kampányának meglepően szexi fotóin is megcsodálhatjuk. NewsOrigoA taxis tüntetés miatt megbénul Budapest közlekedésehttp://www.life.hu/news/20160509-a-taxis-tuntetes-miatt-megbenul-budapest-kozlekedese-elmondjuk-mire-kell-figyelni.htmlIsmét az Uber ellen tüntetnek a taxisok, de ezúttal teljesen ellehetetlenítik Budapest közlekedését. Kedden lezárják a Ferihegyi gyorsforgalmi utat, így leginkább a délután, munkából hazafelé tartók (és a repülni vágyók!) számíthatnak dugóra. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.