szexuális erőszak Kiss László összeomlás videó ügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt szövetségi kapitány a hírek szerint nagyon rosszul viseli az őt ért támadásokat. 

Kiss László nemrég virágcsokorral kért bocsánatot Takáts Zsuzsannától, attól a nőtől, akit még 1961-ben két másik társával együtt megerőszakolt. A sportoló ügyvédje elmondta, Kiss ezzel lezártnak tekinti az ügyet, és nem kíván további lépéseket tenni. Arra a kérdésre, hogy a volt szövetségi kapitány hogyan viseli a történteket, az ügyvéd elárulta, ügyfele a pszichikai összeomlás szélén van.

A Kiss László-ügy

Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya 1961-ben két társával csoportosan nemi erőszakot követett el egy úszólánnyal szemben, amiért akkor három év letöltendő börtönre ítélték. Az is kiderült, hogy Kiss László anno nem töltötte le teljes börtönbüntetését, a három év helyett mindössze 22 hónapot ült. A napokban interjút adott az áldozat, akit megerőszakoltak Kissék: kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.