Meghalt Nick Lashaway, a Csajok és az X-akták 28 éves sztárja

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
X-Akták Csajok (sorozat) meghalt Nick Lashaway autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal színész napokkal ezelőtt hunyt el autóbalesetben, halálának hírét azonban csak nemrég közölték.

Május 8-án szenvedett súlyos autóbalesetet a Massachusetts állambeli Framinghamben Nick Lashaway, aki a kórházba szállítást követően meghalt – írja az Origo. Úgy tudni, hogy a helyi lapok beszámoltak a tragédiáról, arról azonban nem, hogy ismert emberről lett volna szó. Halálának híre csak nemrég került nyilvánosságra.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A fiatalon elhunyt színész a Csajok mellett többek között az új X-akták-ban is megjelent, ő játszotta a fiatal Muldert. Sorozatok közül még A hivatal-ban és a Felejthetetlen-ben tűnt fel egy-egy epizódban, de játszott A 40 éves szűz-ben, a Szellemtanú-ban és a Lopott idő-ben is. Idén még jön vele egy film, a Diamond Soles.

A Csajok sorozat rendezője, forgatókönyvírója és színésznője, Lena Dunham az Instagram-oldalán így emlékezett meg egykori kollégájáról:

Anyák napján, a kisfia szeme láttára gyilkolták meg a nőthttp://www.life.hu/news/20160512-anyak-napjan-a-kisfia-szeme-lattara-gyilkoltak-meg-a-not.htmlMúlt vasárnap reggel, vagyis az Egyesült Államokban Anyák napjaként ünnepelt napon a saját háza előtt, a kisfia szeme láttára gyilkoltak meg egy nőt a Kentucky állambeli Louisville-ben. News--Kiss László találkozott áldozatával, Takáts Zsuzsannával http://www.life.hu/news/20160511-kiss-laszlo-talalkozott-aldozataval-takats-zsuzsannaval.htmlAz erőszak óta eltelt hosszú évtizedek után találkozott ismét szemtől szemben Kiss László és Takáts Zsuzsanna szerda délelőtt. NewsOrigoEgy ilyen fényűző esküvőn ki más lehetne a sztárvendég, mint Enrique Iglesias?http://www.life.hu/news/20160511-enrique-iglesias-is-fellepett-a-fenyuzo-indiai-eskuvon.htmlKöztudott, hogy az indiai esküvők kihagyhatatlanok, nemcsak a ruhák, az élénk színek, vagy az illatos és fűszeres ételek miatt, hanem azért is, mert a szemünk előtt elevenednek meg a különböző tradíciók. A most bemutatott esküvőre pedig mindez többszörösen is igaz, ráadásul a sztárvendég nem más volt, mint Enrique Iglesias. NewsOrigoTeljesült a végtagok nélküli kisfiú álma: kedvenc focicsapatával lépett pályárahttp://www.life.hu/news/20160511-teljesult-a-vegtagok-nelkuli-kisfiu-alma-amikor-a-kedvenc-focicsapataval-lepett-palyara.htmlIgazán megható dolog történt az angol Tottenham egyik focimeccsének szünetében, hiszen a csapat teljesítette a végtagok nélküli kisfiú legnagyobb álmát, így a játékosokkal együtt vonulhatott ki a nézők elé. NewsThinkstockVége! Ezentúl e-cigivel sem füstölhetünk a közterekenhttp://www.life.hu/news/20160511-ecigivel-sem-fustolhetunk-mert-majus-huszadikatol-szinte-mindenhonnan-kitiltjak-az-elektromos.htmlMájus 20-tól szinte mindenhonnan kitiltják az elektromos cigarettát, ami sokaknak a hagyományos cigaretta pótlására szolgált. News--Gianni szerint Széll Tamás döntős lehet séfversenyenhttp://www.life.hu/news/20160511-gianni-etteremtulajdonos-szerint-szell-tamas-sef-dontos-lehet-a-bocue-dor-szakacsversenyen.htmlJavában zajlik a 2016-os Bocuse D'or szakácsverseny, amelynek európai döntőjét idén kis hazánkban rendezték meg. A Life.hu riportere ott volt a megmérettetésen, és kikérdezte a résztvevőket a magyar induló, Széll Tamás esélyeiről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.