Szívszorító levéllel búcsúzott Wels Péter Mátyástól a kedvese

Forrás: Facebook/Wels Péter Mátyás -
búcsú Wels Péter Mátyás levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 riporterének tragikus halálát a kollégái sem tudják könnyen feldolgozni, de a családtagok fájdalma a legnagyobb. Szerelme szívhez szóló levéllel búcsúztatta Wels Péter Mátyást.

A TV2 munkatársa 1999 óta dolgozott a csatornánál, ez idő alatt rengeteg interjút, riportot készített. A televíziós holttestére az édesanyja talált rá, miután a férfi nem jelentkezett a munkahelyén. Csütörtök délután került sor a riporter temetésére, kedvese megható levélben búcsúzott.

Forrás: Facebook/Wels Péter Mátyás

"(...) És most itt maradtam egyedül, a mi édes, színes estéink így eltűntek, amikor közös munka, ágyazás közben ezer minden tolong elő, amiről beszélnünk kell, közben apró bolondozásaink, és aztán végre a szokásos, hosszas előkészületek után, mikor végre elnyúlhatok mellette, és míg olvas, megérinthetem lábammal a lábát, vagy csak a kisujjammal is érinthetem a testét, hogy egész közel van mellettem, és csak egy pici jel, egy csöpp rezzenés, és már mindent otthagy, amivel éppen foglalkozik, könyv, vers nem számít, és hozzám simul, megölel, mindig az enyém, mindig azzal az erős, régi, beburkoló, védő szerelemmel. Édes kicsi Fiam, hogyan fogom ezt a meg sem tudom mondani, mennyi időt kibírni. Beleöregszem megint ezekbe a hónapokba. Édes kicsi Szívem, te érted ezt, tudod ezt a rettentő egyedüliséget, ezt nem érezheti, ismerheti senki, aki nem ismeri a te egyedülvaló édességedet, és aki nem ismeri apróra az életünket. Ki ismerné? Senki" - idézte a Kiskegyed Wels Péter Mátyás szerelmének levelét.

Bezártak egy budapesti pékséget: vécében készült a “friss” péksütihttp://www.life.hu/news/20160513-bezartak-egy-budapesti-pekseget-veceben-keszult-a-peksuti-lejart-alapanyagokbol-dolgoztak.htmlKülföldi tulajdonú, budapesti pékséget záratott be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Legkisebb baj az volt, hogy lejárt alapanyagokból dolgoztak. NewsAFPEgy 81 éves asszonyt erőszakolt meg egy pomázi férfihttp://www.life.hu/news/20160513-egy-81-eves-asszonyt-eroszakolt-meg-egy-pomazi-ferfi.htmlBetört a házába, összeverte, majd megerőszakolta az ott élő 81 éves asszonyt a pomázi férfi, akinek 15 ezer forintot sikerült megszereznie áldozatától. News--Kiss László egyik bűntársa perrel fenyegethttp://www.life.hu/news/20160513-kiss-laszlo-ugye-nem-csitul-egykori-uszotarsa-l-laszlo-szerint-megsertettek-a-becsuletet.htmlPerrel fenyegeti az egyik napilapot Kiss László egykori úszótársa. A Bors azt írta, hogy fiúk is lehettek az áldozataik között, ezzel pedig L. László szerint megsértették a becsületét. NewsMTI/Földi ImreHihetetlen! Ez a fiú a szemed láttára fog öregedni kerek nyolc évethttp://www.life.hu/news/20160513-ez-a-fiu-a-szemed-lattara-fog-oregedni-kerek-nyolc-evet.htmlHugo Cornellier egy megdöbbentő videóval rukkolt elő! A felvételnek nem ő az ötletazdája, mégis egyike a leglátványosabb átalakulást bemutató videóknak. NewsThinkstockA legmenőbb applikációk - A social médián túlhttp://www.life.hu/news/20160511-a-legmenobb-applikaciok-amikkel-ugyeket-intezhetsz.htmlA telefonos alkalmazások manapság egyre inkább teret hódítanak, hiszen így egyetlen gombnyomással kapcsolatba léphetünk szeretteinkkel. De a szórakoztató applikációk mellett rengeteg hasznos appot is letölthetünk a telefonunkra, amelyeknek hála kényelmesen, az otthoni fotelben ülve intézhetjük hivatalos ügyeinket, és ezáltal időt takaríthatunk meg. News--Tovább küzd az igazáért Demcsák elítélt exférjehttp://www.life.hu/news/20160513-tovabb-kuzd-az-igazaert-demcsak-zsuzsa-elitelt-exferje-kiss-jozsef.htmlAhogy megírtuk, lezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.