Eurovíziós Dalfesztivál - Szoros versenyt jeleznek a fogadási irodák: ő a legesélyesebb a győzelemre

Forrás: AFP -
Freddie fogadás Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogadóirodák előrejelzése szerint szoros lesz a verseny az 61. Eurovíziós Dalfesztivál stockholmi döntőjében, amelyben 26 ország előadója lép színpadra, a legnagyobb győzelmi esélyei az orosz Szergej Lazarevnek vannak.

23 fogadóirodánál áll az első helyen Lazarev, a hazájában igen népszerű előadó You Are The Only One című technoballadájával. Mögötte szorosan az ausztrál Dami Im és az ukrán előadó, a krími tatár Jamala következik. Utóbbi 1944 című politikai felütésű dala a krími tatárok kitelepítéséről nem tipikus eurovíziós dal - szövegében utalás van Sztálinra, a Krím-félszigetre és tatárok soraiban végzett etnikai tisztogatásra -, és Oroszországban felzúdulást váltott ki.

Szergej Lazarev látványos produkcióval kápráztatta el a közönséget Forrás: AFP


Az első háromtól lemaradva áll a Franciaországot képviselő Amir és a Svédország színeiben versenyző Frans, majd az örmény és a máltai versenyző következik.

Amennyiben Szergej Lazarev győz, jövőre a dalfesztivált Oroszország rendezheti meg, amely 2008-ban már egyszer a rendezvény házigazdája volt.

A szombat esti fináléban a stockholmi Ericsson Globe arénában elsőként a Belgiumot képviselő Laura Tesoro adja elő What's the Pressure című dalát. Ötödikként lép színpadra a magyar Freddie Pioneer című dalával. A Duna televízió 21 órától élőben közvetíti a döntőt a helyszínről.

Bochkor Gábor: "Nem voltak és nincsenek anyagi gondjaink"http://www.life.hu/sztarok/20160514-bochkor-gabor-arrol-beszelt-mikent-elte-meg-a-radios-munkaja-elvesztese-koruli-idoszakot.htmlAhogy már írtunk róla, megviselte a Tényektől való távozás Várkonyi Andreát. Évekkel ezelőtt Bochkor Gábor került hasonló helyzetbe. Akkor Andi állt mellé, most pedig a rádiós lett párja támasza. TV + Sztárok--Perre megy a nagybeteg Som Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20160514-perre-megy-a-nagybeteg-som-lajos-a-piramis-ellen-a-jogdijak-miatt.htmlSom Lajos 25 millió forintot követel a Piramis néven koncertező együttestől, mert azt állítja, semmilyen pénzt, jogdíjat nem kap.TV + Sztárok--Nekiestek a kommentelők Gundel Takács Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-nekiestek-a-kommentelok-gundel-takacs-gabornak-szerintuk-homofob-megnyilvanulasa-volt.htmlA Facebook-kommentelők szerint az Eurovíziós Dalfesztivál hazai műsorvezetője, Gundel Takács Gábor homofób megjegyzést tett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.