Veszélyben a férfiasságod? Ezt azért ne tedd!

Forrás: Thinkstock -
férfiasság megalázás testmagasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy férfi úgy érzi, hogy megkérdőjeleződött a férfiassága, nagyobb valószínűséggel hazudik fizikai és mentális tulajdonságairól.

A kutatók kimutatták, hogy ilyen esetben a férfiak azzal próbálnak kompenzálni, hogy hazudnak a testmagasságukról, a sportosságukról és arról, hogy hány korábbi kapcsolatuk volt, hogy ezzel próbáljanak megfelelni a férfias sztereotípiának. Ezzel szemben azok, akik nem érzik veszélyben a férfiasságukat, őszintébben válaszolnak a fizikai megjelenésükre és a múltjukra vonatkozó kérdésekre.

Forrás: Thinkstock

Pünkösdkor beindul a magyar - Izzanak a SZÉP-kártyákhttp://www.life.hu/news/20160515-negyszer-annyian-utaznak-el-pihenni-punkosdkor-mint-egy-atlagos-hosszu-hetvegen.htmlNégyszer annyian utaznak el pihenni pünkösdkor, mint egy átlagos hosszú hétvégén.News--Kiürítették szombat este a Deák téri metróállomásthttp://www.life.hu/news/20160514-kiuritettek-szombat-este-a-deak-teri-metroallomast.htmlKiürítették szombat este Budapesten az M2-es metró Deák Ferenc téri állomását, miután füstöt tapasztaltak a metró gépházában. News--Elpusztult a világ legöregebb macskája, Scooterhttp://www.life.hu/news/20160514-elpusztult-a-vilag-legoregebb-macskaja-scooter.htmlElpusztult az a sziámi macska, amelyet a Guinness-világrekordok könyve a héten nyilvánított a világ legöregebb élő macskájának - jelentette szombaton az AP hírügynökség. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.