Freddie hazatért Stockholmból, de vigasztalhatatlan...

Forrás: Andres Putting -
Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál Stockholm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál döntője után hazatért a svéd fővárosból Freddie, aki 19. helyezést ért el a kontinensviadalon. A rajongók a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren várták, ő azonban alig tudta leplezni csalódottságát.

"Csalódott vagyok, örültem volna ha egy szép eredménnyel térhetünk haza, de úgy látszik ennyire volt elég.... Ne haragudjatok" - írta ki korábban közösségi oldalára Freddie. A rajongók persze örömmel várták kedvencüket a reptéren, és kommenjeikből is az derül ki, hogy nem értenek egyet Európával, jobb helyre várták a Pioneert, de leírhatatlanul büszkék a magyar csapatra.

Egyelőre azonban úgy tűnik, Freddie vigasztalhatatlan...

Forrás: Andres Putting

A jóképű magyar énekes, akit egyébként a legszexisebb eurovíziósok közé választott a Buzzfeed magazin, szűkszavú interjút adott Ferihegyen az MTVA-nak:

"Nem tudom, mit kellett volna még csinálnunk "- szomorkodott Freddie, aki szerint jóval nagyobb potenciál volt a dalában:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.