Sokk! Lövöldözés volt egy középiskolai ballagáson

ballagás fegyver lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két embert lőttek meg egy középiskolai ballagási ünnepségen vasárnap az Egyesült Államokban, Kansasben.

A Wichita Eagle című helyi lap arról számolt be, hogy helyi idő szerint vasárnap kora délután dördültek el a lövések az augustai középiskolában, mintegy harminc kilométerre az állam legnagyobb városától, Wichitától, és két embert kellett kórházba vinni.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A hatóságok pár órával később arról számoltak be, hogy a lövöldözés véletlen baleset volt; egy férfi zoknijába dugott, engedéllyel, rejtve viselt fegyver sült el, és saját magát lőtte lábon, majd a lövedék gellert kapott és egy nő vádliját is eltalálta. Egyikük sérülése sem életveszélyes.

Az augustai rendőrfőnök egyenesen úgy fogalmazott, hogy a hatóság "bénázás esetével" áll szemben.

A ballagás zavartalanul folytatódott, a legtöbb embernek fel sem tűnt, mi történt. A elsülő zoknijú férfi ellen mindazonáltal várhatóan vádat fognak emelni. Iskola területén ugyanis még ott is tilos fegyvert viselni.

Eltűnt egy 23 éves egyetemista fiú Veszprémből, Vesztergom Ádámhttp://www.life.hu/news/20160516-eltunt-vesztergom-adam-egy-23-eves-egyetemista-fiu-veszprembol.htmlVesztergom Ádám május 11-én tűnt el Veszprémben. Eltűnését a rendőrségen bejelentették. News--Rabtársai végezték ki a börtönben a gyermekét megölő anyáthttp://www.life.hu/news/20160516-rabtarsai-vegeztek-ki-a-bortonben-a-gyermeket-megolo-anyat.htmlA börtönben gyilkolták meg a rabtársai azt az anyát, aki korábban megölte a saját gyermekét.News--Elhunyt a Casablanca legendás színésznőjehttp://www.life.hu/news/20160515-elhunyt-a-casablanca-legendas-szinesznoje-madeleine-lebeau.htmlMadeleine Lebeau francia színésznő, a Casablanca utolsó élő szereplője 92 éves korában vesztette életét, adta hírül családja. NewsBotrány a börtönben! Seggrázással izgatta fel a kiéhezett rabokat az igazgatónőhttp://www.life.hu/news/20160515-botrany-a-bortonben-seggrazassal-izgatta-fel-a-kiehezett-rabokat-az-igazgatono.htmlClaudia Patricia Giraldo Ossa, a Villahermosa börtön igazgatója engedett a rabok kérésének és táncolt nekik egy kicsit. A seggrázás túl erotikusra sikeredett, a nő megütheti a bokáját. News--Nagykabát vagy szandál? Most már végre jobb idő lesz szerinted? http://www.life.hu/news/20160515-idojaras-majus-kozepen.htmlA következő napokban folytatódik a változékony, kissé hűvös idő. A leghidegebb órákban helyenként fagy is lehet, többfelé várható eső, zápor, a hét második felében viszont ismét több napsütésre, 20 Celsius-fok körüli melegre lehet készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott, országos középtávú előrejelzéséből.News--Veszélyben a férfiasságod? Ezt azért ne tedd!http://www.life.hu/news/20160515-ebben-hazudik-a-ferfiassagaban-megalazott-ferfi.htmlHa egy férfi úgy érzi, hogy megkérdőjeleződött a férfiassága, nagyobb valószínűséggel hazudik fizikai és mentális tulajdonságairól. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.