Megtalálták az első UFO ábrázolást a világon - Fotó!

fotó Erdély freskó UFO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint egy olyan különleges falfestményre bukkantak, melyen több bizonyíték is található az idegenek létezésére. A tudósok már vizsgálják a művet. 

A freskót Erdélyben találta néhány turista, akik azonnal lefotózták a nem mindennapi felfedezést. A körülbelül 400 éves műalkotást egy középkori templon egyik falán vették észre. Nicolae Tescula, a segesvári történelmi múzeum vezetője szerint a képen látható csészealj az első ábrázolása az idegen lényeknek - írja a Mirror.

Forrás: Catalina Borta
Előkerült Sinead O'Connorhttp://www.life.hu/news/20160517-sinead-o-connor-enekesno-epsegben-elokerult.htmlÉpségben megtalálta a rendőrség a korábban öngyilkosságot megkísérelt énekesnőt, akinek eltűnését vasárnap délután jelentették. NewsAFPEltűnt! Nagy erőkkel keresi a chicagói rendőrség Sinead O'Connorthttp://www.life.hu/news/20160516-sinead-o-connor-ir-enekesnot-nagy-erokkel-keresi-a-chicagoi-rendorseg-eltunt.htmlLapinformációk szerint nagy erőkkel keresi a chicagói rendőrség Sinead O'Connor ír énekesnőt, aki vasárnap kora délután óta nem adott hírt magáról, és egyelőre senki nem tudja, hol lehet. News--Egy 81 éves asszonyt erőszakolt meg egy pomázi férfihttp://www.life.hu/news/20160513-egy-81-eves-asszonyt-eroszakolt-meg-egy-pomazi-ferfi.htmlBetört a házába, összeverte, majd megerőszakolta az ott élő 81 éves asszonyt a pomázi férfi, akinek 15 ezer forintot sikerült megszereznie áldozatától. News--46 évesen elhunyt Birtalan Balázs író, költő, melegaktivista és terapeuta, a Sorskönyv nélkül blog szerzője http://www.life.hu/news/20160515-46-evesen-elhunyt-birtalan-balazs-iro-kolto-melegaktivista-es-terapeuta-a-sorskonyv-nelkul-blog.htmlKorábban írtunk arról, hogy a három éve daganatos megbetegedéssel küzdő publicista tudatosan készült a halálra. Akkor ezekkel a megrendítő sorokkal búcsúzott az élettől. News--Dührohamot kapott a férfi, amikor felpróbálta a barátnője ruháithttp://www.life.hu/news/20160512-duhrohamot-kapott-a-ferfi-amikor-felprobalta-a-baratnoje-ruhait.htmlEgy ártatlan viccnek indult, mégis több ezer embert lepett meg a végeredmény. Egy Benjamin nevű srác felpóbálta szerelme ruháit, majd mélységesen felháborodott. NewsOrigoElpusztult a világ legöregebb macskája, Scooterhttp://www.life.hu/news/20160514-elpusztult-a-vilag-legoregebb-macskaja-scooter.htmlElpusztult az a sziámi macska, amelyet a Guinness-világrekordok könyve a héten nyilvánított a világ legöregebb élő macskájának - jelentette szombaton az AP hírügynökség. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.