Fedezékbe! Itt repül az internet kedvenc pocakos macsója

strand pocak plus-size esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy nem mindig sikerül elegánsan lecsúszni a strand csúszdáján, bár érdekel ez olyankor bárkit is?! Reméljük, hogy a 400 ezres nézővel büszkélkedő videó túlysúlyos alanya is így van ezzel!

A gigantikus méretekkel megáldott macsónknál csak a csobbanása sikerült nagyobbra, ezzel pedig nem csak nekünk, hanem a közel félmilliós rajongótáborának is kacagtató perceket szerzett. Ezúton is köszönjük neki!

Kis híján megfulladt a pályán a 13 éves focista http://www.life.hu/news/20160517-majdnem-meghalt-a-palyan-a-13-eves-focista.htmlAz edző és a bíró lélekjelenléte, továbbá a sárga lap mentette meg a gyömrői focista életét. A 13 éves fiú egy ütközés miatt összecsuklott és elvesztette az eszméletét. Mint kiderült, lenyelte a nyelvét. NewsOrigoAz anya már a természetes császármetszés mellett is dönthethttp://www.life.hu/news/20160512-az-anya-mar-a-termeszetes-csaszarmetszes-mellett-is-donthet.htmlA természetes császármetszés esetében a kicsi részben önállóan bújik ki a méhből, és mindezt az anya is végignézheti, mivel nem teszik fel azt a függönyt, ami eltakarja a műtétet. News--Ritka pillanat: Delfinek cserkészték be áldozatukat, egy cápáthttp://www.life.hu/news/20160512-delfinek-vadasztak-le-aldozatukat-egy-capat.htmlErre mondják, hogy jó időben, jó helyen, egy videózó drónnak ugyanis sikerült kiszúrnia egy ritka pillanatot, amikor is delfinek vadásztak le egy cápát. NewsOrigoTörőcsik Mari nem vár: meglátogatja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/news/20160511-torocsik-mari-nem-var-ugy-erzi-itt-az-ideje-hogy-meglatogassa-kulka-janost.htmlA 80 éves Törőcsik Mari nem bírja tovább, állítólag úgy döntött, meglátogatja Kulka Jánost a kórházban. A színésznő arról is értesült, hogy lehet, hogy már a héten kiengedik Kulkát, ezért ha úgy adódik, akkor az otthonában keresi fel. News--Kína nagy dobása, a sanghaji Disneyland, tényleg betalálthttp://www.life.hu/news/20160512-kinaban-epult-a-vilag-legnagyobb-disney-kastelya-ami-hamarosan-megnyitja-kapuit.htmlMár tényleg nem sokat kell aludni a várva várt pillanatig, amikor is megnyílnak a sanhaji Disneyland kapui. A próbaüzem már napok óta tart, és egy videó is napvilágot látott, amely a vidámpark egyik fő látványosságáról készült. News--4 év börtönnél is többet kaphat a brutális lúgtámadással vádolt orvoshttp://www.life.hu/news/20160510-4-ev-bortont-kapott-de-sulyosabb-iteletre-szamithat-a-brutalis-lugtamadassal-vadolt-gyerekorvos.htmlMúlt szerdán elsőfokú ítélet született annak az orvosnak az ügyében, aki még 2013-ban földre teperte, megkötözte, majd kábítóinjekcióval combon szúrta egykori szeretőjét, akinek ezután lúggal öntötte le a nemi szervét. A férfi és ügyvédje enyhítésért, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.