Elhunyt a Grammy-díjas énekes, Guy Clark

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Rick Diamond -
halál Guy Clark Grammy-díj énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A texasi származású énekes-dalszerző 74 éves korában halt meg otthonában. A halál okáról egyelőre nem adtak tájékoztatást.

A countryénekes 1941-ben született Texasban, rengeteg slágerrel ajándékozta meg a rajongókat. 1975-ben adta ki első albumát, de rengeteg dalt írt olyan énekeseknek is, mint Johnny Cash, Ricky Skaggs és Jerry Jeff Walker.

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Rick Diamond

Május 17-én hunyt el otthonában, 74 évesen. Állítólag rossz volt az egészségi állapota, de a halál okáról egyelőre nem adtak ki hivatalos tájékoztatást - írja a Daily Mail.

Katalin hercegné megmutatta keményebb, harcosabb oldaláthttp://www.life.hu/news/20160518-katalin-hercegne-bokszolt-duke-mackenzie-vilagbajnokkal.htmlCambridge hercegnéje a jó ügy érdekében húzta fel a bokszkesztyűt, és ütögetett párat a világbajnok Duke MacKenzie-vel. Videó. News--Ételekkel teli hűtő mellett halt éhen a gyöngyösi kislányhttp://www.life.hu/news/20160518-etelekkel-teli-huto-mellett-halt-ehen-a-gyongyosi-kislany.htmlA másfél éves Gyöngyösön élő kislány mindössze 3-3,5 kilót nyomott, mikor a mentők csütörtökön kiérkeztek a lakásba a holttestéhez. Az otthon állítólag teljesen rendezett volt, a hűtő pedig roskadásig tele. NewsThinkstockErőss Zsolt édesanyja: "Szándékosan hagyták meghalni a fiamat"http://www.life.hu/news/20160518-eross-zsolt-edesanyja-allitja-zandekosan-hagytak-meghalni-a-fiat.htmlHárom évvel a fia elvesztése után sem szűnik a gyász Edit lelkében. A mai napig úgy érzi, megmenthették volna. NewsOrigoLondon belvárosában nyitna luxushotelt Robert de Nirohttp://www.life.hu/news/20160517-londonban-nyitna-luxushotelt-robert-de-niro.htmlLondon belvárosában nyitna luxusszállodát Robert de Niro Oscar-díjas filmszínész, aki már résztulajdonos egy New York-i hotelben is. NewsAFP43 éves hidegrekord dőlt meghttp://www.life.hu/news/20160517-megdolt-a-hidegrekord-minusz-1-2-fokot-mertek-kedd-hajnalban.htmlKedd hajnalban megdőlt az országos hidegrekord: a nógrád megyei Zabaron -1,2 fokos hideget mért az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsOrigoMegmentenék az 50 éves legendás cukrászdát a gödöllőiek http://www.life.hu/news/20160517-tobben-is-kialltak-az-50-eves-cukraszda-mellett-barna-illes-fagyijat-mindenki-szereti.htmlÖsszefogtak a retro-cukrászdáért a helyi lakosok. Illés bácsit valaki feljelentette az élelmiszerlánc-biztonsági hivatalnál, mert szerinte a cukrászda nem felelt meg az előírásoknak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.