Transzneműnek nézték és durván megszólták a fiatal lányt

fiatal lány transzneműek bolt zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aimee Toms a szokásos szombati bevásárlást végezte, amikor odalépett hozzá egy vadidegen és sértegetni kezdte őt a külseje miatt. A nő azt hitte, hogy egy transzneművel találkozott. 

"Undorító!" Maga nem tartozik ide!" - mondta a vásárló, majd otthagyta a fiatal lányt. A 22 éves Aimee nem tudta hova tenni a dolgot, hiszen ő nem transznemű, csak szeret fiú ruhákban mászkálni. A fiatal nem hagyta annyiban a dolgot, és közzétett egy videót a közösségi oldalán, melyben kiáll a hasonló gondokkal küzdő emberek mellett - írja a Newstimes.

"Miután személyesen is megtapasztaltam ezt a fajta súlyos diszkriminációt másképp nézek a transznemű emberekre. Hogy lehet így bánnik valakivel? El tudjátok képzelni, hogy valaki minden nap ezt éli át? Az emberek miért nem elfogadóbbak?" - tette fel a kérdést a fiatal lány, akit kissé megviseltek a történtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.