Eltűnt egy utasszállító repülőgép Egyiptomban

Forrás: MTI/EPA/Katja Hrisztodolu -
eltűnt repülőgép Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata.

69 utassal és 10 fős személyzettel a fedélzeten szállt fel a gép szerda este 11 órakor. A kairói idő szerint hajnal háromnegyed háromkor veszett nyoma.

Illusztráció Forrás: MTI/EPA/Katja Hrisztodolu

Az EgyptAir azt a tájékoztatást adta, hogy az egyiptomi légtérből tűnt el az Airbus típusú gép. A mentő és kutató egységek keresik az utasszállítót.

A nap legjobb képe: Katalin, Vilmos és Harryhttp://www.life.hu/news/20160517-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-harry-herceg-kozos-kepen.htmlImádnivalóan mutat együtt Katalin hercegné, Vilmos herceg és Harry herceg. Filmszerű kép!NewsNorthfotoÍgy rázták a világsztárok a vörös szőnyegen - Kristen Stewart is beszállt!http://www.life.hu/news/20160518-igy-raztak-a-vilagsztarok-a-voros-szonyegen-kristen-stewart-is-beszallt.htmlAndrea Arnold új filmjének, az American Honey-nak főcímzenéjére vonultak végig a vörös szőnyegen a szereplők, ráadásul még Kristen Stewart és Shia LeBeouf is táncra perdült. NewsOrigoRejtély övezi az angyalarcú tinilány halálát: 15 éves volt!http://www.life.hu/news/20160518-rejtely-ovezi-az-angyalarcu-tinilany-halalat.htmlA rendőrség vizsgálja a 16 éves diáklány halálát, de egyelőre nem találtak bűncselekményre utaló jelet. NewsOrigoSzerelmes lett a kedvenc focistájába, ezért lemondta az esküvőjéthttp://www.life.hu/news/20160518-a-manchester-united-drukkere-azert-mondta-le-az-eskuvojet-mert-szerelmes-az-egyik-jatekosba.htmlA 24 éves Mai Alexandernél úgy kezdődött minden, mint a mesékben: meglátta és megszerette a kiválasztottját. Kivéve, hogy ebben az esetben a szerelem plátói volt, mivel a lány a Manchester United játékosát, Adnan Januzajt szemelte ki magának. NewsTranszneműnek nézték és durván megszólták a fiatal lányt http://www.life.hu/news/20160518-transznemunek-neztek-undorito-szavakkal-illetek-egy-fiatal-lanyt-vasarlas-kozben.htmlAimee Toms a szokásos szombati bevásárlást végezte, amikor odalépett hozzá egy vadidegen és sértegetni kezdte őt a külseje miatt. A nő azt hitte, hogy egy transzneművel találkozott. NewsOrigoVárszegi Lajos, Kiss László tettestársa: "Tagadjunk le mindent"http://www.life.hu/news/20160518-varszegi-lajos-kiss-laszlo-megeroszakolos-ugyenek-tettestarsa-azt-mondta-tagadjanak-le-mindent.htmlA nemrég előkerült bírósági iratok szerint Kiss Lászlóhoz hasonlóan Várszegi Lajos is arra biztatta a megerőszakolásban érintett társát, Lantos Lászlót, hogy hallgassanak, és tagadják le a történteket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.