Kulcsár Edina modelltanfolyamot indít: a kommentelők kiakadtak!

modell komment szépségkirálynő tanfolyam Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb lányának választott modell a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy tanfolyamot indít a modellszakma iránt érdeklődőknek. A követői közül sokan kiakadtak a képzés árán. 

A jelek szerint Kulcsár Edina személyesen ad majd tippeket a fiatal jelentkezőknek. "Én most szeretném ezeket az általam szerzett tapasztalokat veletek megosztani, akik ténylegesen komolyan gondolják azt, hogy hasonló pályán próbálnának meg érvényesülni a nagy világban, mint én!
Természetesen nem csak én fogok előadásokat tartani, hanem olyan szakemberek is, akiknek szerintem elengedhetetlen a jelenléte, és tudásuknak az átadása!" - írta a bejegyzésben a fiatal lány.

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina, Fotó: Borzi Vivien

A jelentkezési lap alapján a tanfolyam egy hónapig tart, és 254 ezer forintba kerül. Az összeg maximum nyolc alkalmat jelent, és bár tartalmazza a portfólió fotózást, sok érdeklődő szerint ez túl sok egy ilyen képzésért.

Őszintén tisztellek és becsüllek téged Edina, és el is hiszem hogy vannak neked is költségeid vele...de 254.000 Ft az egy átlag ember nagyon nagyon sok havi fizetése"

Erre gyorsan reagált Edina is, aki szerint sokan félre értik a dolgot.

Előzetes válogatás alapján lehet bekerülni az előadásokra, ugyanis nem szeretnék olyan lányokban hiú ábrándokat ringatni (és pénzt kérni tőlük), akik esetleg nincsenek olyan külső és belső adottságokkal megáldva, ami minimálisan szükséges a pályán való érvényesülésben!"

A poszt azóta alapos "tisztogatáson" esett át, ugyanis több negatív komment is eltűnt a kép alól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.