Beleharapott a barátja arcába, majd a rendőrt és a pasiját is meg akarta enni egy nő

Forrás: Newark Police Department -
drog rendőr harapás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindie Stewart először a barátja arcát akarta felfalni, majd a segítségére siető párjáét és a helyszínre érkező rendőrét is. A nő valószínűleg kábítószer befolyásoltsága alatt állt. 

A külföldi hírportálok csak "kannibál anyának" hívják Lindie Stewartot, aki múlt vasárnap beleharapott egy barátja, Michael Maricle arcába - írja a Times of Wayne County. A 37 éves newarki nőt Maricle és párja, Rocky Rouse próbálta meg lefogni: Rouse-nak nem csupán a mellkasát, hanem a hónalját is megharapta Stewart.

Forrás: Newark Police Department

A helyszínre érkező rendőr, akibe szintén megpróbált beleharapni a nő, beszámolója szerint mindkét férfi erősen vérzett, úgy próbálták kordában tartani a valószínűleg kokain, kristály vagy a fürdősó nevű kábítószer befolyásoltsága alatt álló Stewartot. A nőt a pszichiátriára szállították, majd harmadfokú testi sértés elkövetése miatt letartóztatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.