időjárás-előrejelzés meleg időjárás-jelentés hőmérséklet hétfő Nyár vasárnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton, vasárnap és hétfőn az ország túlnyomó részében zavartalan napsütésre számíthatunk, a hőmérséklet akár 28 fokig is emelkedhet.

Szombaton ragyogó májusi időre van kilátás, egyedül az Északi-középhegységben élők számíthatnak egy gyenge záporra - írja a Köpönyeg.hu. Bátran tervezhetünk szabadtéri programot: reggel 10 fok körül, délután 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet, front nem lesz felettünk.

Forrás: Thinkstock

Vasárnap szikrázó napsütés, már-már kora nyárias meleg lesz, csapadékra nem kell számítani. A csúcshőmérséklet 25 fok körül alakul.

Hétfőn tetőzik a meleg: 24 és 29 fok közötti értékeket mérhetünk délután. Estétől nyugat felől aztán gomolyfelhős lesz az ég, és nyugaton már kialakulhat zápor, zivatar.

Késelés a Deák Ferenc térnél: két ember kórházba kerülthttp://www.life.hu/news/20160521-keseles-volt-a-deak-ferenc-ternel-budapesten-penteken.htmlMájus 20-án, pénteken egy férfi szóváltásba keveredett két másik férfival, egyiküket megütötte, másikukra pedig késsel támadt rá. NewsThinkstock2016 minden idők legmelegebb éve lehet http://www.life.hu/news/20160519-az-idei-evben-lehetnek-az-idei-ev-legmelegebb-honapjai-idojaras.htmlA globális hőmérsékleti átlagokat tekintve idén áprilisban volt a legmelegebb. Ez a hetedik olyan hónap, amikor hőmérsékleti rekordok dőlnek meg. News--Michael Schumacherről beszélt egykori főnöke: "Örülök, hogy újra reagál"http://www.life.hu/news/20160519-michael-schumacher-balesetet-szenvedett-forma-1-es-pilotanak-az-ereje-segit-majd-a-gyogyulasban.htmlLuca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke szerint a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilótának a hihetetlen ereje fog segíteni a felépülésben. News--Beleharapott a barátja arcába, majd a rendőrt és a pasiját is meg akarta enni egy nőhttp://www.life.hu/news/20160520-lindie-stewart-beleharapott-baratja-arcaba-majd-a-pasijat-es-a-rendort-is-meg-akarta-enni.htmlLindie Stewart először a barátja arcát akarta felfalni, majd a segítségére siető párjáét és a helyszínre érkező rendőrét is. A nő valószínűleg kábítószer befolyásoltsága alatt állt. NewsOrigoKatalin hercegné megmutatta keményebb, harcosabb oldaláthttp://www.life.hu/news/20160518-katalin-hercegne-bokszolt-duke-mackenzie-vilagbajnokkal.htmlCambridge hercegnéje a jó ügy érdekében húzta fel a bokszkesztyűt, és ütögetett párat a világbajnok Duke MacKenzie-vel. Videó. News--Meghalt Nick Lashaway, a Csajok és az X-akták 28 éves sztárjahttp://www.life.hu/news/20160512-nick-lashaway-a-csajok-es-az-x-aktak-sztarja-autobalesetben-meghalt.htmlA fiatal színész napokkal ezelőtt hunyt el autóbalesetben, halálának hírét azonban csak nemrég közölték. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.