A Nagy Duett Keleti Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett színpadán a táncosnő szerelésétől elállt a lélegzetünk.

Keleti Andrea mindegy is hogyan énekelt, mert a kis naciban, habparti ide vagy oda, megcsodálhattuk gyönyörű combjait és szexi popsiját. „Az egész produkció nagyon szexi volt, Andi nagyon dögös voltál, Sramek pedig nyalt a habot és jött előre” – nevetett Kasza Tibi. Andi megjegyezte utoljára tizenéves korában volt rajta ilyen mininadrág.

Forrás: TV2

Hoppá! Fábry Sándor is csatornát vált? Úgy néz ki!http://www.life.hu/sztarok/20160521-fabry-sandor-stand-up-comedy-est-a-comedy-clubban-a-comedy-central-musoran.htmlÚgy tűnik, Fábry Sándor duplázik a Comedy Centralon, ugyanis két stand-upos előadása is lesz a Comedy Club című műsorban.TV + Sztárok--Villantás és bukdácsolás: Amal Clooney nem volt a legjobb formájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160521-george-clooney-felesege-amal-clooney-villantott-es-bukdacsolt-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlGeorge Clooney ügyvéd felesége gyönyörű, ám nem túl praktikus ruhát választott a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére, és jól meg is járta vele. TV + Sztárok--Hatalmasat esett a vörös szőnyegen Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-helen-mirren-szineszno-elesett-a-cannes-i-filmfesztival-lepcsojen.html70 éves korban ez már nem játék: a színésznő a cannes-i filmfesztiválon botlott meg egy kicsit, és csak négykézlábra ereszkedve sikerült visszaszereznie az egyensúlyát. TV + Sztárok--Ezekkel a pucér lányokkal erősít az Ádám keresi Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresoje-ket-lannyal-ivi-angellel-es-trixivel-erosit.htmlKét lány érkezik a Csábítás partjára, ám az egyikük várna a szexszel, a másik viszont szereti élvezni az életet. TV + Sztárok--Uma Thurman egy durva csóktámadás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-uma-thurman-egy-csoktamadas-aldozata-lett.htmlA legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy egy világsztárral csókolózzon. Nos, egy vállakozó álma valósággá vált, amikor 175 ezer euróért vett egy pár belépőjegyet, az öröm hevében pedig Uma Thurmant is sikerült lekapnia. TV + Sztárok--Erőss Zsolt felesége, Hilda: "Ágyban, párnák között szeretett volna meghalni, nem a hegyen"http://www.life.hu/sztarok/20160518-sterczer-hildaval-eross-zsolt-felesegevel-a-hegymaszora-emlekeztunk-halalanak-evfordulojan.htmlIdén lesz harmadik éve, hogy Erőss Zsolt eltűnt a Kancsendzöngán. A szomorú évforduló kapcsán Zsolt feleségével, Hildával beszélgettem, aki emlékeztetett arra is, hogy május 25-én lesz 14. éve, hogy Zsolt első magyar hegymászóként meghódította a Mount Everest csúcsát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.