Heroinnal mérgezte a saját kutyáját egy díler

Forrás: Tustin Police Lt. -
kutya állat drog heroin cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bubba drogtesztje több szerrel kapcsolatban is pozitív lett, ami akár az eb halálát is okozhatta volna. A cuki négylábú most egy állatmenhelyen keresi új gazdáját. 

A terrierre a kaliforniai Tustin egyik hotelszobájában bukkantak rá a hatóságok még március 22-én. Gazdája, a 40 éves Joshua West több éve dílerként dolgozott a környéken. A rendőrség a férfi lakásán drogot és használt tűket is talált, így nem volt kérdéses, hogy a kutya is kaphatott a szerekből - írja a CNN.

Forrás: Tustin Police Lt.

A rendőrség kezdeményezte, hogy a férfi ellen állatkínzás miatt emeljenek vádat. Ha Bubba szervezetéből teljesen kiürül a drog, új gazdája lehet.

11 éve nem volt ilyen! Akár szabad szemmel is megfigyelhető lesz a Marshttp://www.life.hu/news/20160523-a-mars-bolygo-akar-szabad-szemmel-is-lathato-lesz.htmlA kövektkező néhány hétben különleges égi jelenségnek lehetünk tanúi - és még profi távcső sem szükséges hozzá!NewsOrigoFelhőszakadás, zivatar és jégeső várható - Tizenegy megyére riasztást adtak kihttp://www.life.hu/news/20160523-riasztast-adtak-ki-tobb-megyere-felhoszakadas-zivatar-miatt.htmlTizenegy megyére és fővárosra a felhőszakadás veszélye, hétben közülük a várható heves zivatarok miatt is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőre. News--Autóbalesetet szenvedett Calvin Harrishttp://www.life.hu/news/20160522-autobalesetet-szenvedett-calvin-harris.htmlA reptér felé tartott a híres DJ, Calvin Harris, mikor belehajtottak az autójába.News--Dráma! Gyermekével együtt lett öngyilkos egy nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160521-gyermekevel-egyutt-lett-ongyilkos-egy-no-budapesten-kiugrott-a-16-ikrol-mindketten-meghaltak.htmlKarjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy házból szombaton a fővárosban - közölte Dudás-Kanyog Andrea, az ORFK ügyeletvezetője.NewsThinkstockÍme az első fotók a lezuhant egyiptomi repülőgép roncsairólhttp://www.life.hu/news/20160521-ime-az-elso-fotok-a-lezuhant-egyiptomi-egyptair-repulogep-roncsairol.htmlAz egyiptomi hadsereg közzétett néhány képet a lezuhant gép roncsairól. News--Váratlan tragédia! Színházi szerepeket akart, és nyaralást tervezett az elhunyt magyar művészhttp://www.life.hu/news/20160521-rajhona-adam-szinhazi-szerepeket-akart-es-nyaralast-tervezett-az-elhunyt-magyar-muvesz.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életének 73. évében elhunyt Rajhona Ádám színművész. Lapinformációk szerint váratlanul vitte el a tüdőbetegség.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.