Magyar Televízió leépítés kirúgás Kudlik Júlia méltatlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül 18 műsor házigazdája volt és még néhánynak szerkesztője is Kudlik Júlia, aki 40 év munka után távozott Magyar Televíziótól, de nem önszántából.

A ma már nyugdíjas műsorvezető mögött rengeteg adás, díj és szereplés van. Több mint 40 éven keresztül láthattuk a televízió képernyőjén. Műsorvezetői pályafutásának hirtelen szakadt vége. Saját bevallása szerint őt is meglepte, amikor 2005-ben távozni kényszerült a tévétől.

Forrás: TV2

„Mindig tudtam, hogy egyszer minden véget ér, de hogy így, egy csoportos leépítéssel rúgnak ki, arra nem számítottam. Szerencsére olyan típus vagyok, aki el tudja engedni a dolgokat. A legtöbb ember erre sajnos képtelen" - mondta Júlia a Story magazinnak.

A drogos múltjáról mesélt Iggy Pop Cannes-banhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-iggy-pop-egykor-drogmamorban-uszott-de-most-mar-a-bor-is-megteszi.htmlIggy Pop a Gimme Danger című dokumentumfilm kapcsán látogatott el a Cannes-i filmfesztiválra, és a rendező, Jim Jarmusch társaságában adott sajtótájékoztatót, ahol az LSD-vel átitatott napjairól is mesélt. TV + Sztárok--Hujber Ferenc: "Részegen léptem színpadra"http://www.life.hu/sztarok/20160523-hujber-ferenc-szinesz-korabban-reszegen-lepett-szinpadra-tiszteletlen-volt-es-atgazolt-az-embereken.htmlAz egykor balhéiról híres színész igazán akkor értékelte át az életét, miután kétszer is visszatért a halálból. TV + SztárokOrigoDrámai pillanat! Könnyekben tört ki a színpadon Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-celine-dion-enekesno-konnyekben-tort-ki-a-billboard-music-awards-dijatadojan.htmlAz énekesnőt legidősebb fia, René-Charles hatotta meg a Billboard Music Awards díjátadóján. TV + Sztárok--Tom Cruise nem látogatja haldokló édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160523-tom-cruise-nem-latogatja-haldoklo-edesanyjat-mary-lee-mapothert.htmlA szupersztár anyukája nagyon rossz állapotban van. Minden testvére igyekszik minél több időt tölteni vele, és boldoggá tenni napjait, de Tom Cruise nem bírt időt szakítani beteg szülőjére. TV + Sztárok--A Dallas egykori Lucyje letagadhatná, hogy ő volt a Dallas egykori Lucyjehttp://www.life.hu/sztarok/20160522-igy-nez-ki-most-a-dallas-lucyje.htmlCharlene Tilton, a Dallas színésznője rettentő rossz formában van. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Fésűs Nelly esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-berki-krisztian-es-fesus-nelly-esett-ki-a-nagy-duettbol.htmlA nézők döntöttek: Berkinek és Fésűs Nellynek kellett távoznia a Nagy Duett csapatából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.