Stohl András és Józan László kalapács alá kerülnek

fotó jótékony cél árverezés Stohl András Józan László licitálás Őrült nők ketrece jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészek egy különleges jótékonysági árverésen a róluk készült lenyűgöző fotókat ajánlották fel licitálásra.

Józan László és Stohl András Az Őrült nők ketrecében transzvesztitákat alakítanak, ezért női ruhákban és sminkben lépnek a színpadra. A darab szereplőiről Puska Judit fotóművész készített csodás fotókat, amelyek kalapács alá kerülnek. Az ötlet Laci fejéből pattant ki, aki jótékony célra szeretné felajánlani az összegyűlt összeget.

Forrás: Puska Judit

„Mezőváriban születem, és amikor évente egyszer-kétszer hazautazom, azzal szembesülök, hogy ott milyen nehéz körülmények között élnek az emberek. Amikor az Őrült nők ketrece 100. előadására készített fotók előtt álltunk Puska Judit fotóművész barátommal, felmerült az ötlet, mi lenne, ha felajánlanák a képeket licitálásra. Amikor azon tanakodtunk, mi legyen a befolyt összeggel, arra gondoltunk, hogy Fehér Tibor kollegám Nagyecsedi falujába és az én szülőfalumba vinnénk, az összegyűlt pénzből megvásárolt élelmiszereket, írószerek és egyéb hasznos dolgokat" – mesélte Laci a Life.hu-nak. A színész reméli, sokan licitálnak majd a fotókra, hiszen fontos számára, hogy segítsen a rászorultakon.

Forrás: Puska Judit
Gesztesi Máté visszavonult, és új munka után nézett http://www.life.hu/sztarok/20160523-gesztesi-mate-irodai-munkas-lett-feladta-a-szinpadi-eletet-itt-talalkozhatnak-vele-a-rajongok.htmlA fiatal fiú édesapja, Gesztesi Károly nyomdokait követve a színészi pályát választotta. Most viszont háttérbe vonul, és teljesen más pályán próbálja ki magát. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA drogos múltjáról mesélt Iggy Pop Cannes-banhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-iggy-pop-egykor-drogmamorban-uszott-de-most-mar-a-bor-is-megteszi.htmlIggy Pop a Gimme Danger című dokumentumfilm kapcsán látogatott el a Cannes-i filmfesztiválra, és a rendező, Jim Jarmusch társaságában adott sajtótájékoztatót, ahol az LSD-vel átitatott napjairól is mesélt. TV + Sztárok--Drámai pillanat! Könnyekben tört ki a színpadon Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-celine-dion-enekesno-konnyekben-tort-ki-a-billboard-music-awards-dijatadojan.htmlAz énekesnőt legidősebb fia, René-Charles hatotta meg a Billboard Music Awards díjátadóján. TV + Sztárok--Hoppá! Pokorny Liára cserélték le a várandós Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20160521-pokorni-liara-csereltek-le-a-varandos-liptai-claudiat-a-central-szinhazban.htmlLiptai Claudia várandóssága egyre jobban látszik, ezért eljött az idő, hogy átvegyék a szerepeit a színházban. Neil Simon Pletykafészek című bohózatában Claire Ganzt például május 25-én már Pokorny Lia játssza.TV + SztárokHoppá! Fábry Sándor is csatornát vált? Úgy néz ki!http://www.life.hu/sztarok/20160521-fabry-sandor-stand-up-comedy-est-a-comedy-clubban-a-comedy-central-musoran.htmlÚgy tűnik, Fábry Sándor duplázik a Comedy Centralon, ugyanis két stand-upos előadása is lesz a Comedy Club című műsorban.TV + Sztárok--Schobert Norbi elárulta, mit csinál az ágyban Rékávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-schobert-norbi-produkcioja-a-nagy-duettben.html Micsoda vallomás! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.