Meghalt Chris Noth édesanyja

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
tudósító Chris Noth CBS Jeanne Parr meghalt Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol a Szex és New York sztárja: elhunyt Jeanne Parr, Chris North édesanyja, és a CBS televíziós társaság első női tudósítója.

92 éves korában elhunyt Chris Noth édesanyja, Jeanne Parr - adta hírül a People magazin. Jeanne Parr nem csupán a Szex és New York sztárja édesanyjaként volt híres az Egyesült Államokban: ő volt az országos televíziós hálózat, a CBS első női tudósítója.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Parrt állítólag egy baki által fedezte fel magának a CBS, később pedig európai tudósítja lett a csatornának. Saját nevével fémjelzett talkshow-t vezetett, könyvet írt, később saját médiavállalkozást hozott létre. Parrnak három gyermeke született férjétől, Charles Nothtól: Charles, Michael, és a világszerte híressé vált Chris, aki nemrég Budapesten járt.

11 éve nem volt ilyen! Akár szabad szemmel is megfigyelhető lesz a Marshttp://www.life.hu/news/20160523-a-mars-bolygo-akar-szabad-szemmel-is-lathato-lesz.htmlA kövektkező néhány hétben különleges égi jelenségnek lehetünk tanúi - és még profi távcső sem szükséges hozzá!NewsOrigoMeghalt Solténszky Tiborhttp://www.life.hu/news/20160524-soltenszky-tibor-dramaturg-szinesz-rendezo-oktato-meghalt.htmlMeghalt Solténszky Tibor dramaturg, színpadi szerző, rendező, színész, tréner, oktató - jelentette a szinhaz.hu. News--43 éves hidegrekord dőlt meghttp://www.life.hu/news/20160517-megdolt-a-hidegrekord-minusz-1-2-fokot-mertek-kedd-hajnalban.htmlKedd hajnalban megdőlt az országos hidegrekord: a nógrád megyei Zabaron -1,2 fokos hideget mért az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsOrigoElőadás közben halt meg a rekorder nagybőgőshttp://www.life.hu/news/20160517-jane-little-nagybogos-eloadas-kozben-a-szinpadon-halt-meg.htmlAz Atlantai Szimfonikus Zenekar 87 éves nagybőgőse, Jane Little előadás közben, a színpadon hunyt el. Ő volt az ugyanabban a zenekarban a leghosszabb ideje játszó muzsikus Guinness-rekorder. NewsOrigoKatalin hercegné megmutatta keményebb, harcosabb oldaláthttp://www.life.hu/news/20160518-katalin-hercegne-bokszolt-duke-mackenzie-vilagbajnokkal.htmlCambridge hercegnéje a jó ügy érdekében húzta fel a bokszkesztyűt, és ütögetett párat a világbajnok Duke MacKenzie-vel. Videó. News--Presser Gábor 700 millió forintra perelte Kanye Westethttp://www.life.hu/news/20160521-presser-gabor-700-millio-forintra-pereli-kanye-west-rappert.htmlTovább folytatódik a Gyöngyhajú lány című dal feletti pereskedés: Presser 2,5 millió dolláros pert indított a világhírű rapper ellen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.