Összeesett a színpadon, és meghalt a legendás zenész, Nick Menza

Forrás: NOTIMEX/Armando Pereda -
halál Megadeth Nick Menza tragédia zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megadeth együttes legendás dobosa fellépés közben lett rosszul. A kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni a művészen. 

Nick Menza új zenekarával, az OHM-mel lépett fel egy Los Angeles-i klubban, amikor a harmadik szám kezdete előtt összeesett. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de már nem tudtak segíteni rajta. Menedzsere később azt nyilatkozta, hogy egyelőre úgy tűnik, szívinfarktus okozta a híresség korai halálát. A zenész 51 éves volt - írja a The Guardian.

Forrás: NOTIMEX/Armando Pereda

Saját halálával viccelődött Erzsébet királynő http://www.life.hu/news/20160524-erzsebet-kiralyno-morbid-humor-viragkiallitason-viccelodott-a-halalaval-az-uralkodo.htmlAz uralkodó és családja is részt vett a minden évben megrendezésre kerülő éves Chelsea virágkiállításon. Erzsébet királynő egy igen morbid viccel hívta fel magára a figyelmet. News--11 éve nem volt ilyen! Akár szabad szemmel is megfigyelhető lesz a Marshttp://www.life.hu/news/20160523-a-mars-bolygo-akar-szabad-szemmel-is-lathato-lesz.htmlA kövektkező néhány hétben különleges égi jelenségnek lehetünk tanúi - és még profi távcső sem szükséges hozzá!NewsOrigoRajongója késelte meg a japán popsztárthttp://www.life.hu/news/20160523-rajongoja-keselte-meg-a-japan-popsztart-mayu-tomitat.htmlA fiatal sztár kritikus állapotban van, miután az egyik rajongója késsel támadt rá tokiói koncertje előtt. News--Vasárnap este összebújnál a pároddal?http://www.life.hu/news/20160522-filmek-vasarnap-estere.htmlNem tudod, hogy milyen filmeket néznél?NewsOrigoMeghalt Dagobert bácsi hangja, Alan Younghttp://www.life.hu/news/20160521-alan-young-szinesz-aki-dagobert-bacsi-hangjat-kolcsonozte-meghalt.htmlA Misted Ed című sorozat és a Kacsamesék sztárja 96 éves korában hunyt el. NewsOrigoKéselés a Deák Ferenc térnél: két ember kórházba kerülthttp://www.life.hu/news/20160521-keseles-volt-a-deak-ferenc-ternel-budapesten-penteken.htmlMájus 20-án, pénteken egy férfi szóváltásba keveredett két másik férfival, egyiküket megütötte, másikukra pedig késsel támadt rá. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.