Székesfehérvár gyerekek baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy helyközi autóbusz karambolozott egy autóval és egy kisteherautóval Székesfehérváron. A balesetben nyolc gyermek megsérült.

Tizenegyen könnyebben megsérültek egy helyközi autóbuszon, amely személygépkocsival és kisteherautóval karambolozott szerda délelőtt Székesfehérváron Budai út és a Királysor kereszteződésének közelében.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A buszon egy 41 fős velencei iskolás csoport utazott, közülük 8 gyermek megsérült, de szerencsére csak könnyebben. A sérülteket kórházba szállították.

A balesetet az okozta, hogy a Gyúró felől közlekedő menetrend szerinti járat sávváltást követően ütközött egy előtte hirtelen lassító furgonnal. A fékezés ellenére a busz vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet, melynek következtében a Budai úton a négy sávból jelenleg csak kettő használható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.